Nora Mørks bilder på avveie:

15 personer anmeldt for deling av private Mørk-bilder

- Vi mener alvor, sier søster Thea.

ANMELDER FLERE: Håndballprofilen Nora Mørk har anmeldt 15 personer for deling av private bilder fra hennes hackede mobiltelefon.

 Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
ANMELDER FLERE: Håndballprofilen Nora Mørk har anmeldt 15 personer for deling av private bilder fra hennes hackede mobiltelefon. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Håndballprofilen Nora Mørk har anmeldt 15 personer for deling av private bilder fra hennes hackede mobiltelefon.

Mørk sto denne uken fram i et TV 2-intervju og fortalte om den vonde tiden etter at hun oppdaget at private bilder av henne ble spredd på nettet.

Hun varslet at hun ville anmelde alle som har bidratt til å spre bildene, og onsdag leverte søsteren hennes, Thea Mørk, inn anmeldelser av 15 personer til politiet i Larvik.

– Vi mener alvor når vi sier at vi skal anmelde alle som deler bildene. Vi er takknemlige overfor alle som har sendt inn skjermdumper av dem som har delt bildene, sier Thea Mørk til TV 2.

Nora Mørk spiller kamp for klubblaget Györ i Ungarn onsdag kveld. Hun er også uttatt i den norske troppen til håndball-VM i Tyskland i desember.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer