Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

15 ulike midtbaner på 15 kamper

Brann bytter og bytter på midtbanen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Selv før Thorstein Helstad forlot Brann til fordel for franske Le Mans, var ikke Brann til å kjenne igjen sammenliknet med fjorårets gullag.

Spesielt flyten og trykket framover har vært dårligere denne sesongen.

Nå har Bergens Tidende gått gjennom statistikken og funnet ut av Mons Ivar Mjelde har forandret på midtbanen sin i 15 kamper på rad.

Jan Gunnar Solli, Eirik Bakke, Hassan El Fakiri og Petter Vaagan Moen spilte sammen på midten i de fire første seriekampene, men siden har det blitt mange utskiftinger - på grunn av formsvikt, karantener og skader.

- Der det var kontinuitet i fjor, har det i år vært lite forutsigbarhet. Det er ingen tvil om at vi her er inne på noe som kan forklare en del ting, sier Mjelde til BT.

Nå blir det trolig en helt fersk midtbanefirer mot Viking i vestlandsderbyet på søndag. For første gang i å kommer Gylfi Einarsson til å starte sentralt sammen med enten Hassan El Fakiri eller Tijan Jaiteh.

Eirik Bakke - som ikke blir klar til Viking-kampen - vil ikke skylde på skader. Han forklarer de mange utskiftingene med at spillerne i perioder ikke har vært i god nok form.

- Jeg har vært altfor ujevn, og kan ikke stå inne for det jeg har prestert de siste månedene. Nå er det på tide at både jeg og de andre står frem. De vet hva de kan gjøre alle sammen, både Tijan, Hassan og Gylfi, sier Bakke til Bergens Tidende.

- FOR DÅRLIG: Eirik Bakke mener de er flere som har underprestert denne sesongen. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX
- FOR DÅRLIG: Eirik Bakke mener de er flere som har underprestert denne sesongen. Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX Vis mer
image: 15 ulike midtbaner på 15 kamper
TVUNGET TIL BYTTER: Mons Ivar Mjelde skulle ønske han kunne hatt litt mer kontinuitet på midtbanen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!