16-åring felte Arsenal

Om noen få dager fyller Wayne Rooney 17 år. I dag skjøt han Arsenal ned fra tabelltoppen i Premier League med et skudd i krysset, da Everton vant 2-1 mot Arsenal. Dagbladet.no fulgte Premier League direkte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dagbladet.no fulgte Leeds-Liverpool direkte Et par minutter før slutt løftet innbytteren ballen inn til 2-1 via tverrliggeren bak David Seaman. Skuddet ga Goodison-publikummet noe stort å glede seg over for første gang på ganske lenge.

Rooney fyller 17 år om noen få dager. Han går fortsatt på en tilnærmet lærlingkontrakt, men han skal i forhandlinger om nye betingelser. Da er målet mot tittelforsvareren noe å ta med. På overtid var Rooney nær ved å øke til 3-1, men ballen smøg seg utenfor.

Arsenal hadde 30 eliteseriekamper på rad uten tap, og det er rekord. Det så lenge ut til at fasiten skulle bli enda bedre. Fredrik Ljungberg gjorde 1-0 for Arsenal etter bare åtte minutter, men halvveis i første omgang utlignet Tomasz Radzinski.

Rooney var ikke fornøyd med uavgjort. Samtidig ga han hjelp til byrivalen Liverpool som med 1-0 over Leeds klatret til topps på tabellen.

Salif Diao scoret midt i 2. omgang, og en kjempemiss av Harry Kewell mot slutten berget poengene for Liverpool. Kewell fikk sjansen etter at John Arne Riise mistet ballen slik at Mark Viduka kom fri på kanten, men Kewell skjøt over åpent mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer