16 effektive minutter ga Sandnes Ulf sesongens andre seier

Slo formsterke Bodø/Glimt.

• Sandnes Ulf - Bodø/Glimt 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Bodø/Glimt er inne i en god periode, med fire seire på rad - samt at de vant slaget om Nord-Norge i cupkampen mot Tromsø torsdag.

Men på besøk på Sandnes stadion ble nordlendingene raskt avkledd.

Og dermed kunne Sandnes Ulf juble for sin andre seier for sesongen.

På tredje forsøk Hjemmelaget åpnet kampen med press mot gjestene, og allerede etter to minutter fikk Sandnes Ulfs en dobbelsjanse.

Først fikk Steven Lennon avsluttet fra rundt seks meter - men Glimt-keeper Lasse Staw redder mesterlig.

Deretter havnet returen i beina på Ole Kristian Langås - men nok en gang var Staw med på notene og reddet fra kort hold.

Sandnes Ulf fortsatte med det høye presset - og Bodø/Glimt må takke keeper Staw for jobben han gjorde i buret de første ti minuttene. 

Vel sju minutter var spilt da Langås var frampå igjen. Han kom seg fri i 16-meteren, vendte, og smelte til mot målet - hvos Staw nok en gang sto i veien.

Men da Sandnes Ulf fortsatte presset, og Glimt ikke hevet seg, kom ikke hjemmelagets mål i det 16. minutt særlig overraskende.

Først kom Aksel Berget Skjølsvik rett på Staw. Returen ble plukket opp, og Vegard Aanestad fant Ole Kristian Langås inne i boksen.
På sitt tredje forsøk mot mål satt den for 21-åringen, som med det scoret i sin første hjemmekamp fra start.

Glimt-sjanser Før pause våknet gjestene til - og kom til to store sjanser - hvor Morten Konradsen var involvert i begge.

Først la Anders Konradsens lillebror inn til Abdurahim Laajab som kunne burde ha ordnet 1-1 med sin heading.

Noen minutter seinere var Morten Konradsen selv svært nære - da innlegget gikk i en bue over Sandes-keeperen og traff oversiden av tverrliggeren.

Over i andreomgang presset gjestene fra Bodø de lyseblå mer. På frispark det 64. minutt la Trond Olsen innlegget på bakerste, men dessverre for Glimt-fansen satte Chatto ballen så vidt over mål.

Minuttet etter måtte keeper Hannes Halldorsson gi til corner etter et skudd Badou forsøkte å sette i lengste hjørnet.

Deretter ventet en periode med litt varierende spill fra begge lag.

På overtid fikk Glimt et frispark et frispark i god posisjon. Det tok Trond Olsen, som sendte en kort pasning til Dominic Chatto. Dessverre for Chatto gikk skuddet i en Sandnes Ulf-spillere, og headingen på returen havnet i keepers hender.

Dermed kunne Sandnes Ulf juble for sin første seier siden kampen mot Stabæk 30. april - som også før enn i dag var lagets eneste seier denne sesongen.