16 OL-gull og 47 VM-gull: Er dette verdens sprekeste nabolag?

Det er neppe noen ås i verden som har like mange gullmedaljer i OL og VM som Holmenkollåsen. Skikjendisene som har bosatt seg her er gode for rekordmange gull.

16 OL-gull og 47 VM-gull: Er dette verdens sprekeste nabolag?
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er måneder til skiløpere må velge mellom klister eller voks. Men aktiviteten er hektisk i området rundt Holmenkollen og riksanlegget også i sommerhalvåret.

Kjente idrettsfjes staker forbi på rulleski, eller de løper og sykler i de tilrettelagte løypene med en spektakulær utsikt over den norske hovedstaden. Bak strekker Nordmarka seg ut med endeløse muligheter. Området tiltrekker seg toppidrettsutøvere hele året. - Holmenkollen er helt unik. Det finnes ingen annen plass i verden som kan sammenlikne seg med Oslo. Ti minutter fra storbyen, så står du midt i marka, skryter skiskytter Tarjei Bø.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer