Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

16 trenere sparket siden mai i Brasil

To har fått fyken siden søndag.

TAPTE MOT FLAMENGO: Her depper Botafogo-spillerne etter finaletapet i Rio-mesterskapet i mai. Nå har også spillernes trener fått sparken. Foto: REUTERS/Bruno Domingos
TAPTE MOT FLAMENGO: Her depper Botafogo-spillerne etter finaletapet i Rio-mesterskapet i mai. Nå har også spillernes trener fått sparken. Foto: REUTERS/Bruno Domingos Vis mer

16 klubbtrenere i Brasil har fått sparken siden den brasilianske seriestarten i mai.

De to siste dagene er to nye trenere blitt bedt om å forlate trenerjobbene. Dermed er antallet sparkede trenere i den brasilianske seriefotball oppe i 16 i løpet av bare tre måneder.

Mandag fikk Vitoria-trener Paulo Cesar Capeggiani sparken etter bare fire måneder i jobben. Klubben starten serien bra med en plass blant de fire beste etter tolv kamper. Men siden er det bare blitt kun én seier på åtte kamper. Det var ikke godt nok for Vitoria-ledelsen.

Botafogo-trener Ney Franco har også måtte fratre, selv om han reddet klubben fra nedrykk forrige sesong. Botafogo ligger for øyeblikket på en 15.-plass i en serie bestående av 20 lag.

Bare 8 av 20 toppserieklubber har fortsatt samme trener som ved seriestarten. Paranaense og Sport Recife har allerede gitt to trenere fyken hver seg.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling