Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

160 kilos Cantona

Den nye Eric Cantona er stor. Veldig stor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle fans av Manchester United-legenden kan slappe av. Det brukes filmeffekter når den tidligere fotballspilleren framstår som en mann på 160 kg i filmen «The Overeater».

Ifølge svenske Aftonbladet spiller Cantona hovedrollen som den feite politisjefen Selena, som bruker mat som trøst for manglende kjærlighet.

- Det er bare på film, sier Cantona som tidligere har gått ut og kritisiert engelske trenere for å være for feit og late.

På lerretet viser han sjøl fram en stor hengemage i en nakenscene.

- Selena er en smågal politisjef, men ikke noe dårlig menneske på grunn av det, sier Canton til det franske TV-showet Recto-Verso.

37-åringen spiste seg opp på is og bakervarer før innspillingen. Men det holdt ikke, så han fikk i tillegg kunstig dobbelthake og ekstra rompefett inn i de trange kostymene.

- Jeg som har klaustrofobi ble tvunget til å konsentrere meg for å holde styr på nervene, sier Cantona.

Ved siden av målene for Manchester United er franskmannen mest kjent for karatesparket mot en tilhenger i 1996.

- Det er klart jeg ikke ville gjort samme dumheter i dag. Men tro meg, jeg skulle uten tvil gjort andre dumheter.

Ifølge den svenske avisa har «The Overeater» premiere 16. juli. Norske fans kan se Canton i en sandfotballturnering i Stavanger i juli.

Filmen er ikke Cantonas debut på det store lerretet. Allerede i 1998 hadde han en birolle i det britiske dramaet «Elizabeth».

PREMIER LEAGUES BESTE:</B> Da ligaen feiret tiårsjubileum fikk Eric Cantona prisen som den beste utenlandske spillere. Her med Alan Shearer, den beste britiske.