Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

17-åring kan stoppe Citys kjøpefest

FIFA etterforsker ny overgang.

DE TO SISTE INN: Manchester City-manager Mark Hughes brukte 1,2 milliarder på nye spillere i sommer. Her sammen med augustervervelsene Sylvinho og Joleon Lescott. Foto: AP/Martin Rickett/PA
DE TO SISTE INN: Manchester City-manager Mark Hughes brukte 1,2 milliarder på nye spillere i sommer. Her sammen med augustervervelsene Sylvinho og Joleon Lescott. Foto: AP/Martin Rickett/PA Vis mer

|||

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har satt i gang undersøkelser mot Manchester City etter overgangen for en 17-åring fra Rennes.

Det var i 2008 at den engelske eliteserieklubben inngikk kontrakt med Jeremy Helan som den gangen var en 17 år gammel Rennes-spiller.

FIFA kunne i dag bekrefte at det er en sak som involverer de to klubbene og den 17 år gamle spilleren, men ga ingen andre kommentarer.

Chelsea fikk i forrige uke forbud mot å inngå kontrakt med nye spillere til januar 2011 av FIFA. Årsaken er Chelsea-ledelsens medvirkning til at Gael Kakuta brøt kontrakten sin med Lens for å gå til den engelske klubben for noen år siden.

Manchester City skriver i en pressemelding i dag at de er klar over FIFAs interesse for overgangen, men sier konflikten handler om Helan og klubben.

- Vi er trygge på at vi har handlet innenfor regelverket. På ingen måte har vi bidratt til en brutt kontrakt for Jeremy Helan.

(NTB-AP/Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media