Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

17-åring stjal showet i Zlatans fravær

Sendte Juventus ut av cupen.

17-åringen Mario Balotelli sendte Inter til semifinale i cupen etter en dramatisk returkamp mot Juventus onsdag.

Juventus greide 2-2 på bortebane i første kamp og tok ledelsen hjemme i Torino, men serielederen avgjorde med et reservespekket lag. Med 3-2-seier er Inter klar for semifinale mot Lazio.

Zlatan Ibrahimovic og keeper Doni fikk fri, mens Patrick Vieira, kaptein Javier Zanetti, Eteban Cambiasso og Cristian Chivu alle startet på benken. I stedet grep Balotelli rampelyset med to mål.

Balotelli scoret kampens første mål, men Alessandro Del Piero og Vincenzo Iaquinto vendte kampen i vertenes favør. Julio Cruz utlignet på straffe før pause, og i det 54. minutt banket Balotelli inn vinnermålet.

Juventus jaktet utligning, men dagen endte dårlig da Mauro Camoranesi ble utvist i sluttminuttene.

Balotelli var ikke eneste tenåring som markerte seg onsdag. 19-årige Takayuki Morimoto startet på benken, men kom inn og sendte Catania til semifinale i cupen for første gang i klubbens historie.

Simone Pepe ga Udinese en drømmestart med scoring i første minutt. Gionatha Spinesi utlignet på en billig straffe, og i nest siste minutt scoret japanske Morimoto 2-1-målet som sendte Catania videre på bortemålsregelen.

Motstander i semifinalen blir Roma, som tirsdag slo Sampdoria 1-0.

GREP SJANSEN: Mario Balotelli glitret på et reservepreget Inter-lag, som slo Juventus 3-2 i Torino. Foto: AP
GREP SJANSEN: Mario Balotelli glitret på et reservepreget Inter-lag, som slo Juventus 3-2 i Torino. Foto: AP Vis mer

Lazio vant onsdag 2-1 borte mot Fiorentina etter vinnermål av Tommaso Rocchi. Laget vant også første kamp og går videre med 4-2.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media