Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

17 mill. i lønn

LONDON (Dagbladet): I dag hevder avisa The Sun at Drillo vil tjene 17 millioner kroner i løpet av en fireårskontrakt med Wimbledon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egil Drillo Olsen blir ingen billig mann for Wimbledon. I tillegg til Drillo-lønna på drøye 4,2 millioner kroner i året, har Wimbledon akseptert at Joe Kinnear skal få sju millioner kroner i lojalitetsbonus.

The Sun hevder også at Wimbledon nå vil selge keeperen Neil Sullivan til Liverpool og Chris Perry til Tottenham. Begge spillerne vil innbringe Wimbledon store penger.

Men avisa er mest opptatt av utgiftssida:

Vålerenga vil ha millioner i kompensasjon, og nye spillere vil koste millioner for Røkke og Gjelsten.

Det er et enormt regnestykke The Sun trekker opp, og de nevner selvsagt at midt blant alle disse millionene står radikaleren Drillo.

Andre engelske aviser er fortsatt opptatt av Joe Kinnears triste manager-farvel:

  • Tabloidavisa The Star hevder at Joe Kinnear ble presset ut av Wimbledon. Røkke og Gjelsten ønsket å få inn Drillo allerede for 18 måneder siden. Nå har de lykkes, hevder avisa.
  • Flere aviser stiller nå spørsmål ved den offesielle historien om Drillos hjertelige ankomst til Wimbledon. Det er ingen tvil om at klubben har vært dårlig drevet siden Joe Kinnear fikk hjerteinnfarkt, og at det passet eierne å få til et bytte.

Joe Kinnear nevnes nå som ny sjef for Celtic. Det kan bli tøffe tider for Harald Brattbakk og Vidar Riseth. Kinnear er ikke glad i nordmenn.