17. plass ikke håpløst

Lasse Kjus kjørte inn til 17. plassen på den andre utfortreningen i Val d'Isere i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kjus var 1,22 sekund bak franskmannen Antoine Deneriaz, som var raskest, og etter gjennomkjøringen slo Kjus'ern fast at det ikke var helt håpløst.

- Jeg synes jeg kjørte greit, men om kjøringen var så mye bedre enn den første gjennomkjøringen onsdag vet jeg ikke, sa Lasse Kjus, som i hvert fall rent plasseringsmessig forbedret seg ganske kraftig. Onsdag kjørte han inn til 28. plassen og ble slått av Kenneth Sivertsen, men torsdag var Sivertsen et hav av tid bak Kjus.

- I dag var jeg bare vel et sekund etter de beste, og det er ikke så håpløst. Jeg mangler fortsatt litt hastighet i kroppen, men det er små marginer det går på. Så jeg har et skikkelig håp om at det skal rette seg til rennet på lørdag, sa Kjus til NTB.

- Det er stor forskjell på trening og renn. Derfor mener jeg det bør være mulig å justere meg skikkelig inn også når det gjelder farta, men det tror jeg alltid, og det er ikke bestandig det går. I dette «gamet» vet man aldri, sa han videre.

Rolig

Kjetil André Aamodt kom fram til Val d'Isere sent onsdag kveld etter en strabasiøs 18 timer lang tur fra Oslo. Derfor valgte han å ta det rolig på den første gjennomkjøringen for hans del torsdag. Han har heller ikke helt klart å komme i døgnrytme etter det tre uker lange oppholdet i USA, som ble avsluttet mandag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer