18-åring får sjansen

Når Lars Kristian Eriksen må sone karantene for et feilaktig rødt kort.

||| (Dagbladet): Når Lillestrøm tar imot Kongsvinger på Åråsen klokka 17.00 i dag spiller Lunan Ruben Gabrielsen venstreback. Grunn? Lars Kristian Eriksen fikk et feilaktig rødt kort i forrige kamp, men må likevel sone karantene.

Dette ble klart da NFF avviste klagen fra Lillestrøm på det røde kortet.

- Jeg har veldig lyst til å spille, og det er selvsagt gøy om jeg får muligheten fra start. Det å få spille mest mulig Tippeliga-fotball er målet. Jeg er klar, sier Lunan Ruben Gabrielsen til LSK.no.

Gabrielsen sier han er i kjempeform om dagen og at han gleder seg sin første kamp fra start i år.

Lillestrøm har hatt en tung periode i Tippeligaen i det siste og står med sju kamper på rad uten seier. Sist trepoenger kom 9. mai mot Strømsgodset hjemme, da lå LSK på tredjeplass ett poeng bak nåværende serieleder Rosenborg.

Henning Berg har tro på at det snur hjemme mot Kongsvinger.

- Vi gleder oss til å spille og har lyst til å vise oss fra vår aller beste side. Det har vært mange jevne kamper som ikke har bikket i vår favør i det siste, nå jobber vi med å bli litt mer dyktige og få litt mer flyt. Får vi det er vi tilbake til å vinne fotballkamper, sier Berg.

Følg LSK-KIL i vårt livestudio kl. 17.00, der du kan diskutere med andre lesere.

TILLIT: Ifølge LSK.no får 18 år gamle Gabrielsen tillit fra start når Eriksen sonerr en feilaktig karantene. Foto: Scanpix
TILLIT: Ifølge LSK.no får 18 år gamle Gabrielsen tillit fra start når Eriksen sonerr en feilaktig karantene. Foto: Scanpix Vis mer