Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

18-åring reddet Milan etter 15 sekunder

Nytt talent på vei i Milano.

Fansen pep og Milan slet, men 18 år gamle Alberto Paloschi sikret 1-0-seier mot Siena - 15 sekunder etter at han ble byttet inn.

Siena hadde fått et mål tvilsomt annullert og hadde også en avslutning i tverrliggeren på San Siro mot et blekt Milan.

Milan-trener Carlo Ancelotti kastet innpå Paloschi etter 63 minutter, og fikk full uttelling i løpet av 15 sekunder. Stortalentet slo til med scoring i krysset.

Tidligere denne sesongen har Paloschi scoret to mål for Milan i Coppa Italia. Siena avsluttet med ti mann etter at Simone Vergassola ble utvist ti minutter før slutt. Milan har også hatt suksess med en annen 18-åring tidligere i vinter, nemlig brasilianske Alexandre Pato.

Iaquinta senket Udinese


Udinese dominerte lenge hjemme mot Juventus, men gjestene fra Torino snudde til 2-1-seier.

Tidligere Udinese-spiss Vincenzo Iaquinta ble den store helten for Juventus. Innbytteren scoret vinnermålet et kvarter før slutt etter å ha lurt offsidefellen.

Andrea Dossena ordnet 1-0 til Udinese på en retur etter seks minutter, og bare flere gode redninger fra Gianluigi Buffon holdt Juve inne i kampen.

Gjestene slet også etter sidebytte, men fikk troen på poeng etter at Mauro German Camoranesi headet inn en corner fra Alessandro Del Piero etter en drøy times spill.


Inter innfridde


Inter gjestet Catania, og opprettholdt serieledelsen etter 2-0-seier. Esteban Cambiasso og David Suazo avgjorde kampen i løpet av fem minutter i annen omgang.

Catania er et relativt habilt hjemmelag med fem seirer på ti forsøk denne sesongen, men det holdt ikke mot Inter som ikke har tapt en kamp i serie A siden april 2007.

Inter leder med åtte poeng på Roma og 12 på Juventus etter helgens kamper.

(NTB)

SIKRET SEIER: Cristian Brocchi takker og gratulerer matchvinner Alberto Paloschi. Foto: AP
SIKRET SEIER: Cristian Brocchi takker og gratulerer matchvinner Alberto Paloschi. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media