18 hulls moteshow

EVIAN (Dagbladet): I fire dager har verdens 77 beste kvinnelige golfere kjempet om førstepremiepotten på 2,5 millioner norske kroner. Men Evian Masters 2002 har også vært en oppvisning i klær, hatter og farger.

Vårt eget golfess Suzann Pettersen (21) har ikke stått tilbake i tekstilavdelingen. Hun har stilt på utslag 1 i fire forskjellige antrekk de fire dagene.

- Du hadde vel ikke regnet med å se meg i samme T-skjorte hver dag, sier Suzann med et stort smil til Dagbladet.

I golfkjole

Mest oppsikt i Masters vakte Leta Lindley (30) fra Florida i USA. Hun stilte i kjole i forskjellige farger hver dag, og ble fulgt tett av et par tusen tilskuere. Ikke bare grunnet antrekket, men selvsagt fordi hun var i tet hele tida. Til slutt endte Leta på sjuende plass, ti under par.

- Det er viktig å se litt frisk ut, sier Suzann, men du får aldri se meg med kjole og hatt på golfbanen.

Og forteller at hennes manager Jan Ove Nystuen har sagt:

- Sånn kan aldri du gå kledd!

Prisen for årets mest elegante i årets Evian Masters går til amerikanske Jackie Gallagher-Smith (34). Hver dag stilte hun i skjørt, bluse og matchende hatt. Hun endte på 19. plass i turneringen.

Jenta som flest så fram til titte litt ekstra på, var Carin Koch (31) fra Sverige. Hun ble nylig kåret til USA-tourens mest sexy, og fikk tilbud fra Playboy om å posere naken. Hun var glad for oppmerksomheten, men takket nei. I Masters måtte hun nøye seg med en 24. plass.

Glad Annika

- Det er flere jenter på årets Europa-tour som har begynt å kle seg, sier Suzann.

Og husker godt svenske Catrin Nilsmark, som stilte i hot pants i en turnering i fjor. I Masters nøyde 30-åringen seg med en mikroshorts.

Verdens beste kvinnelige golfspiller, Annika Sörenstam (31), er ganske kjedelig i klesveien, men imponerer alle med sitt blendende spill.

I Masters-helga har hun vært i en egen divisjon, og stakk fortjent avgårde med førstepremien på 2,5 millioner kroner, samt et Rolex-ur.

- Jeg er veldig glad for seieren her i Evian, sier Annika, som gleder seg til årets Solheim Cup (Europa vs. USA) i Minnesota. Der får hun selskap av vår egen Suzann.

MEST ELEGANT: Jackie Gallagher-Smith fra USA stilte i kjole, bluse og matchende hatt, og stakk av med prisen som den mest elegante.
MEST OPPSIKT: Amerikanske Leta Lindley stilte i ny kjole alle fire dagene, og var i toppen hele veien.
MEST BEGLODD: Carin Coch fra Sverige ble kåret til USA-tourens mest sexy.
UTEN HOT PANTS: Svenske Catrin Nilsmark stilte i hot pants i fjor. Nå nøyde hun seg med mikroshorts.