Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaos da Iniesta ble intervjuet

18 skadd under Iniesta-intervju

18 personer kom til skade da en tribune kollapset under et TV-intervju med den spanske fotballstjernen Andrés Iniesta tirsdag.

SKREMMENDE: En tribune kollapset da Barcelonas Andres Iniesta ble intervjuet av et lokalt tv-selskap. AFP PHOTO / Pau Barrena/NTB Scanpix
SKREMMENDE: En tribune kollapset da Barcelonas Andres Iniesta ble intervjuet av et lokalt tv-selskap. AFP PHOTO / Pau Barrena/NTB Scanpix Vis mer

Barcelona-spilleren kom selv uskadd fra episoden som fant sted på det kommunale fotballanlegget i den spanske storbyen. Et produksjonsselskap skal ha bygget tribunen, slik at tilskuere kunne være til stede under intervjuet.

Ifølge lokale myndigheter i Barcelona ble 11 personer, inkludert to barn, sendt til sykehus for å få behandling for skrubbsår. De sju øvrige skadde fikk behandling på stedet.

- Etter den skremmende episoden vi opplevde denne morgenen, vil jeg gjerne sende en støttemelding til alle som var til stede. Jeg håper at de som ble skadd blir friske igjen så raskt som mulig, skrev Iniesta på Twitter etter episoden.

Den spanske fotballveteranen er et yndet intervjuobjekt om dagen som følge av beslutningen om å forlate Barcelona etter inneværende sesong.

I et radiointervju mandag offentliggjorde midtbaneeleganten også at han gir seg på landslaget etter sommerens VM-sluttspill i Russland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media