18,5 år

Det kan bli gjennomsnittsalderen på Arsenals sentrale midtbane i helga.Bli med i Manager 2005!

Southampton - Blackburn

Lørdag klokka 13.45

 • Det er tilløp til bråk i Southampton etter den katastrofalt dårlige ligaåpningen mot Aston Villa. Den det bråker mest rundt er stjernespissen James Beattie - som i følge ryktene skal være på vei til nettopp Villa. Nå har Beattie, i følge Lancashire Evening Telegraph at han prøvde å kjøpe Alan Shearer tilbake til Blackburn i sommer. Det gikk ikke, men Blackburn har likevel gode alternativer på topp i en lite skadeutsatt tropp. Thompson, Dickov, Neill og Reid er uaktuelle foran morgendagens kamp. Ellers alt greit med seriemestrene fra 1995.

  Birmingham - Chelsea


  Lørdag kokka 16.00

 • Den dårlige nyheten for alle Birmingham-tilhengere er at Heskey ikke ser ut til å rekke morgendagens kamp mot Chelsa. Den tidligere Leicester- og Liverpool-spissen sliter med en strekk og må testes foran den svært vanskelige hjemmekampen mot Chelsea. I tillegg er Dunn ute - også han med strekk. Ellers alt ok med laget for Steve Bruce. Interessant poeng i kampen: Melchiot og Grænkjær møter gamleklubben Chelsea.
 • Chelsea har fortsatt få skader i sin stjernetropp og virker meget sterke foran sesongens første bortekamp. Nederlandske Arjen Robben er fortsatt ute, det samme er Tiago. Wayne Bridge ser derimot ut til å være etter skade, men et lite spørsmålstegn ved den talentfulle backen som scoret vinnermålet mot Arsenal i Champions League i vår.

  Charlton - Portsmouth


  Lørdag klokka 16.00

 • Charltons midtbanegeneral, Matt Holland, har tatt en sjekk av ankelen og kan være ute i en måned. - Det ser ikke bra ut for Matt. Han har en vridning i ankelen, sier manager Alan Curbishley i følge sportinglife. Ellers har neppe Charlton fått tid til å summe seg etter 4-1-tapet mot Bolton i premieren. Lisbie, Rommedahl, Andersen, Kishishev, Hreidarsson, Bartlett og Johansson, var alle på landslagssamling i midtuka. Men skadeprobleme stopper ved Holland.
 • Englands U21-kaptein, Gary O'Neill, spiller sin første kamp for Portsmouth på åtte måneder, når han tar plassen til Richard Hughes i morgen. Hughes dro på seg en kneskade i åpningskampen mot Birmingham. Utenom Hughes, inneholder skadelista Cisse, Curtis, Pericard, Todorov, Harper, Foxe og Faye. Troppen: Hislop, Ashdown, Primus, De Zeeuw, Stefanovic, Unsworth, Griffin, Curtis, Duffy, Taylor, Berger, O'Neil, Quashie, Stone, Berkovic, Hughes, LuaLua, Yakubu.

  Crystal Palace - Everton


  Lørdag klokka 16.00

 • Palace' ungarske spiss, Sandor Torghelle, må gjennomgå en test av ankelen før morgendagens kamp. Torghelle skadet seg i Ungarns landskamp i midtuka. Ian Dowie håper å signere Ecuadors Ivan Kaviedes i tide til morgendagens kamp. Michael Hughes, Neil Shipperley og Danny Butterfield er alle skadd og kan ikke spille. Troppen: Kiraly, Speroni, Boyce, Popovic, Hudson, Hall, Granville, Riihilahti, Derry, Hughes, Kolkka, Routledge, Johnson, Torghelle, Kaviedes, Freedman, Black, Borrowdale, Leigertwood, Symons.
 • Evertons solide forsvarsspiller, Joseph Yobo, mister morgendagens kamp mot Palace på grunn av væske i kneet. Alan Stubbs sliter med en strekk, men håper å spille. David Weir vil i så fall ta plassn til Stubbs i midtforsvaret. Kevin Kilbane og James McFadden er begge klare for spill etter småskader den siste uka. Ellers er fortsatt Rooney og Li Tie ute med skader - prognosen for et Rooneye-come back er nå satt til 11. september. Troppen: Martyn, Pistone, Stubbs, Hibbert, Naysmith, Weir, Osman, Gravesen, Carsley, Kilbane, McFadden, Bent, Ferguson, Campbell, Wright, Watson, Bosnar, Chadwick, Yobo.

  Fulham - Bolton


  Lørdag klokka 16.00

 • Portugals tidlige exit fra OL er gode nyheter for Fulham. Boa Morte er klar for spill i helga og kan gå rett inn på laget. Collins John gjorde sin landslagsdebut for Nederland i midtuka, og stortalentet er klar for spill sammen med resten av «landslagsgjengen» til Fulham. Doherty, Hammond, Clark, Sava og Malbranque er fortsatt ute for London-klubben. Troppen: Van der Sar, Volz, Pearce, Knight, Bocanegra, Diop, John, Legwinski, Radzinski, Cole, Jensen, Boa Morte, McBride, Pembridge, Rehman, Goma, Crossley.
 • Bolton startet sesongen på glimrende vis og nå venter Fulham i London. Og i tillegg til at Jay-Jay og Henrik Pedersen er i form, har manager Sam Allerdyce sikret seg El-Hadji Diouf fra Liverpool. Senegaleseren er imidlertid ikke klar til morgendagens kamp, men kan spille på onsdag. Verdt å merke seg: Diouf kan ikke spille mot sin eierklubb Liverpool, som Bolton møter 29. august. Grunnen er at Premier League har innført nye regler på området, og det er ikke lenger opp til klubbene å avgjøre. Det betyr at alle spillere som er på lån fra en Premier League-klubb til en annen ikke kan spille mot den klubben som står som eier. Bolton har ellers kun Laville på skadelista.

  Liverpool - Man City


  Lørdag klokka 16.00

 • Liverpools nye manager, Rafael Benitez, er umåtelig populær blant spillerne i La Liga. Louis Garcia (eks-Barcelona) er klar for klubben så lenge legesjekken går i orden. Overgangen til Xabi Alonso er ennå ikke i orden, men Real Sociedad-spilleren gikk i dag likevel ut og fortalte om sine Anfield-fantasier. - Det er vanskelig å forlate Sociedad og La Liga, men Rafael hjalp meg å velge Liverpool. Jeg er veldig glad for at han er manager der, det gjorde valget enklere, sier Alonso til AP. Skadelista til Liverpool er tynn og fin. Kun Nunez og Smicer er ute.
 • Nicolas Anelka har vært linket til Monaco den siste uka, men den franske urokråka blir i Manchester - i hvert fall foreløpig. Grunnen skal være at City ikke er interessert i å låne ut spissen, og prisen på ti millioner pund skal være for høy for den franske fyrsteklubben. Sommeil, de Vlieger, Sinclair og Weaver er alle ute for City, mens resten av troppen virker å være fit for fight foran morgendagens vanskelige bortekamp.

  Newcastle - Tottenham


  Lørdag klokka 16.00

 • Jonathan Woodgate er på vei til Real Madrid, men det betyr ikke forandringer på Newcastle-laget fra bortekampen mot Middlesbrough. Woodgate sliter med en strekkskade og hadde uansett vært uaktuell til hjemmekampen mot Spurs. Ellers er det små problemer for Newcaslte-boss sir Bobby Robson. Pattison og Ambrose er ute med skader, men resten av stallen er i fint slag.
 • Tottenham har den tvilsomme æren av å lede skadelista denne uka. Richards, Barnard, Slabber, Tarrico, Gardner, Mabizela, Kelly, Keane og Davies er alle ute for Spurs. Spesielt ille er nok Sean Davies' fravær - den tidligere Fulham-spilleren gjorde en kjempekamp for London-klubben mot Liverpool. Tarrico og Gardner kan rekke kampen, så lenge de består helsesjekken på kampdagen. Troppen: Keller, Robinson, Naybet, King, Doherty, Gardner, Taricco, Bunjevcevic, Edman, Brown, Redknapp, Pedro Mendes, Davis, Atouba, Defoe, Kanoute, da Silva, Ifil.

  Man Utd - Norwich


  Lørdag klokka 18.15

 • United er fortsatt svært skaderammet og ny på skadelista er Sør-Afrikanske Fortune. Backen sliter med en strekkskade og spiller neppe hjemmekampen mot Norwich. I tillegg til Fortune er Kleberson, Saha, Brown, van Nistelrooy og Solskjær ute. I tillegg til Heinze som fortsatt henger med i OL. Det ser lysere ut for United framover. Ronaldo er tilbake etter Portugals OL-fadese, mens Fletcher har sonet ferdig karantenen i morgen. Kleberson begynte å trene med ball igjen i dag og Saha vil gjøre det samme til uka. Troppen: Howard, Carroll, Ricardo, P Neville, G Neville, O'Shea, Silvestre, Keane, Fortune, Miller, Djemba-Djemba, Scholes, Smith, Giggs, Richardson, Bellion, Forlan, Ronaldo.
 • Arsenals utlånte stjernskudd, David Bentley, mistet Englands U21-landskamp i midtuka på grunn av en kneskade. Nå ser imidlertid alt så meget bedre ut for stortalentet, dermed starter han morgendagens kamp på Old Trafford. Norwichs manager Nigel Worthington kommer neppe til å gjøre noen forandringer på laget som spilte uavgjort mot Palace i premieren forrige helg. Troppen: Green, Drury, Fleming, Charlton, Helveg, Bentley, Holt, Francis, Jonson, Huckerby, Svensson, McKenzie, Brennan, Edworthy, McVeigh, Mulryne, Mackay, Gallacher, Ward, Henderson, Jarvis, Shackell.

  West Brom - Aston Villa


  Søndag klokka 14.00

 • West Brom stiller med full tropp tilgjengelig foran søndagens byderby mot Villa.
 • Juan Pablo Angel er tilbake på benken for Villa etter kneskaden han har slitt med i sommermånedene. Noe overraskende, da prognosen for come backet var satt til september. Ellers er det små problemer å melde om for storebroren Englands nest største by. Villa har bare Ridgewell ute med skade.

  Arsenal - Middlesbrough


  Søndag klokka 17.05

 • Arsenal har bare tre spillere ute med skade, men det er ikke snakk om hvem som helst. Patrick Vieira og Sol Campbell ville nok vært klare førstevalg i alle balløyas klubber, men Arsenal må klare seg uten begge når de tar imot overgangsvinner Middlesbrough på Highbury. I tillegg til stjernene er Aliadiere fortsatt ute. Hovedbekyrmingen på Highbury er Gilbertos ryggproblemer. Hvis ikke brasilianeren blir klar, må kanskje Wenger slenge innpå Mathieu Flamini på 20 år ved siden av 17-åringen Cesc Fabregas. Med mindre den franske manageren omrokkerer og får inn både Reyes, Pirés og Ljungberg i startoppstillingen. Troppen: Lehmann, Almunia, Taylor, Lauren, Toure, Cygan, Senderos, Cole, Clichy, Gilberto Silva, Flamini, Fabregas, Pires, Ljungberg, Pennant, van Persie, Reyes, Bergkamp, Henry.
 • Ingen nye skadeproblemer for Boro, noe som sannsynligvis betyr en uendret lagoppstilling fra sist uke. Selv om det ikke var en bra gjennomført kamp, vil nok Boro-manager Steve McClaren spille inn elleveren sin først som sist. Queudrue, Southgate og Davies er fortsatt på skadelista.
UNGGUTT: Fabrice Fabregas (17) ses her i duell med Evertons Lee Carlsley. Nå kan Fabregas få selskap av 20 år gamle Flamini på Arsenals sentrale midtbane.