18,5 år

Det kan bli gjennomsnittsalderen på Arsenals sentrale midtbane i helga.Bli med i Manager 2005!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Southampton - Blackburn

Lørdag klokka 13.45

Det er tilløp til bråk i Southampton etter den katastrofalt dårlige ligaåpningen mot Aston Villa. Den det bråker mest rundt er stjernespissen James Beattie - som i følge ryktene skal være på vei til nettopp Villa. Nå har Beattie, i følge Lancashire Evening Telegraph at han prøvde å kjøpe Alan Shearer tilbake til Blackburn i sommer. Det gikk ikke, men Blackburn har likevel gode alternativer på topp i en lite skadeutsatt tropp. Thompson, Dickov, Neill og Reid er uaktuelle foran morgendagens kamp. Ellers alt greit med seriemestrene fra 1995.

Birmingham - Chelsea

Lørdag kokka 16.00

Den dårlige nyheten for alle Birmingham-tilhengere er at Heskey ikke ser ut til å rekke morgendagens kamp mot Chelsa. Den tidligere Leicester- og Liverpool-spissen sliter med en strekk og må testes foran den svært vanskelige hjemmekampen mot Chelsea. I tillegg er Dunn ute - også han med strekk. Ellers alt ok med laget for Steve Bruce. Interessant poeng i kampen: Melchiot og Grænkjær møter gamleklubben Chelsea.Chelsea har fortsatt få skader i sin stjernetropp og virker meget sterke foran sesongens første bortekamp. Nederlandske Arjen Robben er fortsatt ute, det samme er Tiago. Wayne Bridge ser derimot ut til å være etter skade, men et lite spørsmålstegn ved den talentfulle backen som scoret vinnermålet mot Arsenal i Champions League i vår.

Charlton - Portsmouth

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer