Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

19-åring fra Trondheim vant 2,9 millioner kroner på klin kokos oddskuponger

- Jeg har aldri opplevd noe liknende.

GA MER PENGER I KASSA: Den siste oddskupongen gikk inn takket være seieren til Real Madrid i Champions League-kampen mot Schalke 04 på tirsdag. Cristiano Ronaldo scoret to av målene. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB Scanpix
GA MER PENGER I KASSA: Den siste oddskupongen gikk inn takket være seieren til Real Madrid i Champions League-kampen mot Schalke 04 på tirsdag. Cristiano Ronaldo scoret to av målene. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 19-åring fra Trondheim leverte inn ni oddskuponger hos spillselskapet Unibet i helga, med opptil elleve kamper på hver kupong. Utrolig nok gikk samtlige kuponger inn, med en totalgevinst på smått utrolige 2 933 001 norske kroner.

- Det var surrealistisk. Det er helt sykt. Det er vanskelig å ordsette det egentlig. Men det var utrolig artig. Det er en følelse jeg sjelden vil oppleve igjen, sier 19-åringen til Dagbladet.

Kampene var hentet fra engelsk fotball, belgisk fotball, spansk fotball, italiensk fotball, fransk fotball, portugisisk fotball og ishockey fra NHL. Det var totalt 22 kamper som gikk inn fordelt på de ni kupongene, og innsatsen var fra 100 kroner til 3000 kroner.

- Sinnsykt Trønderen satt sammen med en kompis og så to av kampene.

- Jeg så Nacional-Benfica og Roma-Udinese. Begge lagene jeg trengte ledet 3-1, så ble det 3-2 i begge kampene. Da begynte jeg å tenke litt på de 1,7 millionene jeg kunne miste. Heldigvis holdt det. Det var helt sinnsykt, og det forandrer livet mitt, sier han.

- Hvordan reagerte vennen din?

- Han følger ikke mye med på fotball selv, men han skjønte greia. Han ble helt spinnvill, sier 19-åringen, som ikke har rukket å feire gevinsten ennå.

Tenker utenfor boksen Den største kupongen hadde en totalodds på 384, og utbetalte hele 576 725 norske kroner. Så hva er hemmeligheten bak suksessen?

-  Jeg er en person som tenker litt utenfor boksen. Men du må holde deg innenfor også. Primært sjekker jeg skader og om lagene har noe å spille for. Om de sparer spillere og slike ting. Så har du noen lag som har en historie uavhengig av hvordan det har gått den siste tiden. Jeg setter opp noen kamper som jeg mener skal være sikre kamper, og kombinerer disse med andre kamper, sier 19-åringen.

Totalt satset han 10 200 kroner på de vinnende kupongene, og det var også noen kuponger som ikke gikk inn.

- Jeg har ingenting å tape siden jeg har vunnet en del på oddsen tidligere, sier 19-åringen, som har spilt i rundt ett år.

Tar ut pengene Han vant blant annet 130 000 kroner første gang han leverte en oddskupong på Norsk Tipping. Nå blir det pause i spillingen.

- Jeg satt over alle pengene i går. Jeg har 400 kroner igjen på kontoen som jeg kan leke meg med. Nå blir det pause i én måned, sier unggutten.

Han forteller at han skal kjøpe seg hus for pengene, og sannsynligvis en ny bil.

- Jeg må ikke ta helt av. Det er sykt mye penger. Jeg tror ikke helt det har gått opp for meg riktig ennå, sier han.

Unggutten satte også opp en bong for en kamerat på mandag, som gikk inn med en gevinst på 57 000 kroner.

Nederst i artikkelen kan du lese 19-åringens tips til denne helgas kamper.

Rekord Utbetalingen er uten tvil den største som er gitt til en nordmann som har spilt på oddsen på Unibet.

- Jeg har jobbet i Unibet i over ti år, og har aldri opplevd noe liknende. Det er helt uvirkelig. Jeg pratet med ham i går, og det er ikke helt tilfeldig det han driver med. Han har funnet tre-fire faste kamper han spiller på hver kupong. Det er helt fantastisk, sier PR Manager i Unibet, Kjell Hanssen, til Dagbladet.

Hanssen forteller at kunder stort sett vinner storgevinster på casinoautomater, og at denne gevinsten er som å vinne i lotto.

- Det er utrolig morsomt at det er en norsk spiller som vant. Det har vært noen svensker som har vunnet noen store gevinster tidligere, og dette er et godt eksempel på at også nordmenn kan tippe, sier Hanssen.

Han måtte bare trekke på smilebåndet da vinnerkupongene rant inn i løpet av helga.

- Først fikk jeg en mail med to vinnende kuponger, så gikk det noen timer før det kom seks kuponger til. Før den siste kupongen tikket inn i går. Jeg har aldri noensinne vært med på noe liknende, sier Hanssen.

- Helt sykt Ser man litt bak resultatene er det én kamp som går igjen på samtlige kuponger. Juventus møtte Genoa på bortebane, og en frisparkscoring fra Andrea Pirlo i det 88. minutt ble kampens eneste scoring. En scoring som var forskjellen på 2,9 millioner kroner og 0,- for 19-åringen.

- Helt vanvittig, det går ikke an å si noe annet. Det er bare å gratulere! Man må jo kunne si at gutten har peiling, men det er jo likevel ingen tvil om at han også har hatt griseflaks. Jeg får håpe han ikke bestemmer seg for å prøve å overta jobben min, sier Dagbladets oddsekspert Lars Dybwad.

- Vi hører jo av og til om at folk treffer på slike, men totalt sett går slike oddstippere tungt i minus. Det som er så spesielt her er at han treffer på 22 kamper, kombinerer dem på, for meg, merkelig sett, og så går hver eneste inn. Helt sykt, sier Dybwad.

Tidligere har Dagbladet skrevet om Vegard (39) fra Oslo som vant 1,2 millioner kroner på en utrolig oddskupong.

Ønsker du oddstips til kveldens kamper? Da kan sjekke ut tipsene til Dagbladets oddsekspert Lars Dybwad.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!