19-åring fra Trondheim vant 2,9 millioner kroner på klin kokos oddskuponger

- Jeg har aldri opplevd noe liknende.

GA MER PENGER I KASSA: Den siste oddskupongen gikk inn takket være seieren til Real Madrid i Champions League-kampen mot Schalke 04 på tirsdag. Cristiano Ronaldo scoret to av målene. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB Scanpix
GA MER PENGER I KASSA: Den siste oddskupongen gikk inn takket være seieren til Real Madrid i Champions League-kampen mot Schalke 04 på tirsdag. Cristiano Ronaldo scoret to av målene. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 19-åring fra Trondheim leverte inn ni oddskuponger hos spillselskapet Unibet i helga, med opptil elleve kamper på hver kupong. Utrolig nok gikk samtlige kuponger inn, med en totalgevinst på smått utrolige 2 933 001 norske kroner.

- Det var surrealistisk. Det er helt sykt. Det er vanskelig å ordsette det egentlig. Men det var utrolig artig. Det er en følelse jeg sjelden vil oppleve igjen, sier 19-åringen til Dagbladet.

Kampene var hentet fra engelsk fotball, belgisk fotball, spansk fotball, italiensk fotball, fransk fotball, portugisisk fotball og ishockey fra NHL. Det var totalt 22 kamper som gikk inn fordelt på de ni kupongene, og innsatsen var fra 100 kroner til 3000 kroner.

- Sinnsykt Trønderen satt sammen med en kompis og så to av kampene.

- Jeg så Nacional-Benfica og Roma-Udinese. Begge lagene jeg trengte ledet 3-1, så ble det 3-2 i begge kampene. Da begynte jeg å tenke litt på de 1,7 millionene jeg kunne miste. Heldigvis holdt det. Det var helt sinnsykt, og det forandrer livet mitt, sier han.

- Hvordan reagerte vennen din?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer