Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

2-0 ble til 2-4 for PSG

Krisen i storklubben fortsetter.

RAKNET HELT: PSGs Gregory Van der Wiel ser på at Bastias Julian Palmieri og Gilles Cioni feirer en scoring. Den franske storklubben ledet 2-0, men rotet bort ledelsen og tapte 4-2. Foto: AFP PHOTO / PASCAL POCHARD-CASABIANCA / NTB Scanpix
RAKNET HELT: PSGs Gregory Van der Wiel ser på at Bastias Julian Palmieri og Gilles Cioni feirer en scoring. Den franske storklubben ledet 2-0, men rotet bort ledelsen og tapte 4-2. Foto: AFP PHOTO / PASCAL POCHARD-CASABIANCA / NTB Scanpix Vis mer

Krisen i storklubben Paris Saint-Germain fortsatte lørdag med uforminsket styrke. 2-0-ledelse ble til 2-4-tap borte mot Korsika-laget Bastia.

Det var tredje kamp på rad at den regjerende seriemesteren ikke maktet å vinne. PSG ligger på tredjeplass i Ligue 1, men kan bli passert av Saint-Étienne senere lørdag. Opp til ligaleder Marseille skiller tre poeng.

Tapet kom etter at PSG virket å ha solid kontroll etter Lucas Mouras og Adrien Rabiots scoringer i første firedel av kampen. Men så snudde alt:

Bastia fikk en strengt idømt straffe for hands på Gregory van der Wiel i det 32. minutt, og Ryad Boudebouz reduserte. François Modesto headet inn en corner rett før pause, mens forsvarskollega Julian Palmieri fullførte snuoperasjonen med to scoringer i annen omgang.

4-2-seieren var vertenes første på ni kamper mot hovedstadslaget. Bastia ligger nest sist i den franske toppdivisjonen, men er nå kun ett poeng under nedrykksstreken.

Lyon ligger to poeng bak Marseille og kan ta over tabelltoppen med seier hjemme mot Toulouse søndag.

(NTB)

Lik Dagbladet Sporten på Facebook.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media