Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

2 x Flo

Tore André Flo øyner muligheten til endelig å vinne en tittel med Rangers. Lørdag scoret han to mål da Hibernian ble slått 4-1 i FA-cupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stryningen var tilbake i Rangers-trøya etter å ha stått over de to siste kampene på grunn av lyskeproblemer. Med sitt 20. og 21. mål for sesongen bidro han sterkt til at Rangers tok seg til FA-cupens kvartfinale.

Selv om Celtic høyst sannsynlig tar ligatittelen, henger Rangers fortsatt med i den skotske ligacupen og FA-cupen samt i UEFA-cupen. Flo legger ikke skjul på at han er desperat etter å vinne en tittel i Skottland.

- Vi vil vinne trofeer, det er det som er målet. Jeg vant FA-cupen og cupvinnercupen med Chelsea. Det var stort. Nå vil jeg gjøre det samme her, sa nordmannen til klubbens offisielle hjemmeside.

Etter overgangen fra Chelsea har han i perioder vært utskjelt og kritisert av skotsk presse. Mange spekulerte i om Flo rett og slett var satt ut av laget etter den begredelige første kampen mot Berwick i FA-cupens 3. runde.

- Jeg tror jeg kan prestere mye bedre enn jeg har gjort de siste ukene. Jeg har litt problemer med lysken, og jeg har nettopp blitt far igjen, forklarte Flo.

Ignorere

Nå har han bestemt seg for å ignorere kritikerne i framtiden.

- Det har vært tøft i perioder, men etter hvert som tiden har gått har jeg lært meg hvordan det er i Skottland. Nå bryr jeg meg mindre om hva folk mener om meg, forklarte Rangers toppscorer.

- Noen ganger har jeg tatt ting innover meg, men nå stenger jeg det ute.

Mot Hibernian brukte han 23 minutter på å sende hjemmelaget i føringen. Hibernian utlignet minutter senere, men dansken Peter Løvenkrands ga Rangers 2-1 rett før pause. 20 minutter etter hvilen la Flo på til 3-1 fra kort hold, og rett før slutt fastsatte Billy Dodds resultatet til 4-1.

(NTB)

Hele Norges coronakart