2 x Johnsen, og RBK seieret

Frode Johnsen laget to mål på to minutter i andre omgang, og sikret dermed Rosenborg seier med 2-1 på Lerkendal. Før pause var Bodø/Glimt det dominerende laget og ledet 1-0.

Bodø/Glimt var det friskeste laget i regnværet på Lerkendal i første omgang. De hadde de fem største sjansene i omgangen, og burde ledet med minst 2-0 til pause. Etter hvilen kom Rosenborg sterkere og i løpet av to minutter hadde de snudd kampen. Begge gangene var det Frode Johnsen som var siste mann på ballen for Rosenborg.

Kampen snudde seg helt etter at hjemmelaget gikk i ledelsen. Plutselig var Rosenborg på sitt beste igjen, og de bestemte alt på Lerkendal. Med unntak av et skudd i stolpen ved Arild Berg, var Bodø/Glimt aldri i nærheten av å utligne i de siste minuttene.

I første omgang var den store forskjellen på lagene Arild Berg og Tom Kåre Staurvik, som dominerte på midtbanen. Bodø/Glimt hadde mange store sjanser til å score, men klarte ikke å lure Arason mer enn den ene gangen. Rosenborg var tydelig preget av å ha den tøffe kampen mot Paris St. Germain i beina i begynnelsen av kampen.

Bodø/Glimts mål kom etter et langt oppspill på høyre siden. Bent Inge Johnsen gjorde en dårlig klarering, som Tommy Bergersen sendte inn i feltet. Bengt Sæternes kom på løp, og lagde mål fra fem meters hold.