2 x månedens manager

Kai Aurbekkholen (25) har vunnet Cd'er for 2000 kroner i Manager 2002.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det her begynner nesten å bli en vane, fleiper en fornøyd Aurbekkholen, da Dagbladet bragte han nyheten om at han for andre gang ble månedens manager i

Dagbladets managerspill. Første gang var i

september, andre gang i

desember.

Med totalt 2000 premiekroner å bruke har platesamlinga økt betraktelig denne sesongen. St. Thomas og The Camp var blant Cd'ene som ble kjøpt for det første gavekortet, mens Black Rebel Motorcycle Club og Morten Abel står på innkjøpslista denne gang.

250-300 CD'er

- Jeg er veldig musikkinteressert og kjøper gjerne et par Cd'er i måneden. Totalt har jeg vel en 250-300 hjemme. Det var ikke noe problem å bruke opp det første gavekortet, og det blir det ikke nå heller, sier Aurbekkholen.

Til daglig jobber han som seniorkonsulent i bladet «Hjemme-Pc». Hva gjør man da?

- Jeg selger stort sett annonser. Med 28-29 utgivelser under Hjemmet - Mortensen blir det til at flere annonserer i mer enn ett blad, men hovedansvaret mitt er i blader som «Hjemme-Pc» og «PC Pro», sier Aurbekkholen.

- Alltid over 80

Han har så langt ikke nådd helt til topps i enkeltrunder av Manager 2002, men jevnheten har gjort at han gjør det skarpt når månedsregnskapet skal gjøres opp.

- Jeg får nesten alltid over 80 poeng. Har vært over 100 noen ganger også, men har aldri vært topp tre i enkeltrunder. Noe av årsaken er at flere managere har veldig mange lag, og derfor blir det alltid en del høye poengsummer.

- Selv har jeg bare ett lag og synes det er litt stas at jeg klarer meg med det, sier han.

Denne sesongen er hans tredje i

Dagbladets managerspill

.

- Det viktigste er å slå kameratene i internligaen, men nå som jeg kjemper i toppen også sammenlagt er det jo ekstra morsomt å være med, sier Kai Aurbekkholen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer