20 000 til Ullevaal

Interessen for by-derbyet mellom Lyn og Vålerenga er enorm. 11 000 billetter er solgt, Vålerenga håper og tror at 20 000 mennesker vil se «slaget om Oslo» i kveld.

Etter flere år med mer eller mindre trøstesløse resultater for Oslo-fotballen, ser det nå ut til at hovedstaden har klart å etablere seg med to lag som både er gode og stabile nok til å etablere seg i toppen.

Lyn topper tabellen så langt, Vålerenga ble hektet litt av etter smellen i Stavanger, men er tilbake i toppen med seier over Lyn i morgen kveld.

I ettermiddag hadde Vålerenga solgt 11 000 billetter. Det er soleklar rekord i forhåndssalg. Og når meterologene i tillegg varsler fotballvær utover ettermiddagen i morgen, ja så gjør det at Vålerenga drømmer om 20 000 innenfor portene.

- Dette er så dramatisk mye mer enn normalt i forhåndssalg at vi har åpnet «alle sluser» på Ullevaal og ber folk møte tidlig for å få plass. Med et slikt forhåndssalg tyder alt på at det vil komme mer enn 20.000 mennesker til kampen, sier Vålerenga-direktør Kjetil Siem.

BEST I BY'N: Kjetil Rekdal og Vålerenga får solid støtte av publikum når de i kveld møter topplaget Lyn til by-derby på Ullevaal.