20 000 tomme seter under landskampen: - Hvem vil egentlig se Finland på Ullevaal?

Kritisk til motstanden.

GLISSENT: Det er solgt 7 300 billetter før Norge møter Finland på Ullevaal stadion i kveld. Her er landslagssjef Per-Mathias Høgmo sammen med assistenttrener Martin Foyston.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
GLISSENT: Det er solgt 7 300 billetter før Norge møter Finland på Ullevaal stadion i kveld. Her er landslagssjef Per-Mathias Høgmo sammen med assistenttrener Martin Foyston. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norge møter Finland til privatlandskamp på Ullevaal stadion i kveld og det er solgt 7 300 billetter. Med en kapasitet på 27 200 er det under 1/3 av tribuna som fylles.

- 7 300 solgte billetter er omtrent som forventet. Vi skulle selvsagt ønske at det kom flere, men vi vet at kalenderen bare viser slutten av mars, sier billettansvarlig Merete Prestkvern i NFF, til Dagbladet.

- Det sier seg selv at det blir litt glissent når det selges 7 300 billetter til en stadion som har plass til over 27 000, sier Prestkvern.

- Hvorfor selges det ikke mer?

- Det er vanskelig å si. Jeg skal ikke synse så mye rundt hvorfor folk ikke kommer, men vi må erkjenne at skuffelsen etter EM-kvaliken sikkert henger i... Samtidig mener noen mener det skulle vært billigere. Hadde dette vært en kvalifiseringskamp mot en nasjon som Tyskland, ville nok tilskuerantallet vært helt annerledes. Været i hovedstaden er heller ikke bra i dag, sier Prestkvern.

Ikke attraktivt Dette er det laveste tilskuertallet siden Norge - Island avsluttet VM-kvalifiseringen i oktober 2013. Da møtte 6 796 tilskuere opp. Det var en bunnrekord siden hjemmekampen mot San Marino i 1992 (6 511), ifølge ABC Nyheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer