20 år gammel danske er klar for Premier League

Okore har signert for fire år i Aston Villa.

KLAR FOR ASTON VILLA: Jores Okore (20) er klar for Aston Villa og Premier League. Han går fra danske Nordsjælland, og fikk teste seg i Champions League i fjor. Her fra en kamp mot Juventus i gruppespillet, en kamp som endte 1-1. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND / NTB SCANPIX
KLAR FOR ASTON VILLA: Jores Okore (20) er klar for Aston Villa og Premier League. Han går fra danske Nordsjælland, og fikk teste seg i Champions League i fjor. Her fra en kamp mot Juventus i gruppespillet, en kamp som endte 1-1. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND / NTB SCANPIXVis mer

Danske Jores Okore (20) er klar for Premier League-klubben Aston Villa. Det bekrefter Birmingham-klubben på sine nettsider torsdag.

Danske Okore spilte for de danske serietoerne Nordsjælland denne sesongen og har i tillegg spilt seg inn i den danske landslagsvarmen. Nå har han signert en fireårskontrakt med Aston Villa og ser fram til utfordringene som venter i engelsk toppfotball.

- Jeg vet at det er mye potensial i laget. Jeg har sett mange av lagets kamper, for Premier League er veldig populært hjemme i Danmark. Jeg vet også at vi har en god trener og at dette er en god klubb. Det føles riktig, sa Okore.

Okore spilte seg inn på årets lag i den danske Superligaen og ble i 2012 kåret til landets beste U21-spiller.

- Han er bare 20 år og er allerede en internasjonal spiller, som også har spilt i Champions League. Det beviser at han har potensial, sa Villa-trener Paul Lambert.

(NTB)