20-åring gjorde vondt til verre for Start

Klarte ikke å score hjemme.

* Start - Odd 0-1

Fredrik Oldrup Jensen (20) sørget for nok en sørlandsk nedtur i Kristiansand lørdag. Start har ikke vunnet i eliteserien siden midten av mai.

16. mai slo Start nettopp Odd 1-0 i Skien. Lørdag var det Odd som igjen var motstander, i en kamp som fikk nøyaktig motsatt utfall.

20 år gamle Fredrik Oldrup Jensen scoret kampens eneste mål på en fin halvvolley etter 35 minutters spilt og sørget for Starts sjuende kamp uten seier i eliteserien.

 MOT GAMLE LAGKAMERATER:  Christer Kleiven var tilbake på sin gamle hjemmebane i dag. Her i duell med Starts Espen Hoff. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
MOT GAMLE LAGKAMERATER: Christer Kleiven var tilbake på sin gamle hjemmebane i dag. Her i duell med Starts Espen Hoff. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

- Ballen var innom en Start-spiller, men den scoringen tar jeg. Vi klarte å ro seieren i land i dag. Det var deilig, sa målscoreren til C More etter kampen.

Jumboplass
Flere spillere hadde muligheten til å tegne seg på scoringslisten gjennom kampen. Nærmest var Alejandro Castro etter 65 minutter, men han ble hindret av en god André Hansen i Odd-buret.

Med den triste statistikken 3-6-9 så langt i årets sesong innehar Start jumboplassen ett poeng bak Hønefoss, som har én kamp mindre spilt. Det begynner virkelig å spøke for Starts nærvær i eliteserien neste sesong.

- Det er ikke slik i eliteserien at man bare kan plukke med seg poeng. Man må fortjene dem, sa Start-trener Mons Ivar Mjelde.

- Dette er tungt med tanke på at vi ligger an slik vi gjør. Vi kan likevel ikke se mørkt på det. Det er mange kamper igjen og mange poeng å spille om. Vi må fortsette å krige, sa Start-kaptein Glenn Andersen.

 DEPPER:  Jesper Mathisen og Start-laget ligger helt sist i Tippeligaen. Lørdag tapte de hjemme for Odd.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
DEPPER: Jesper Mathisen og Start-laget ligger helt sist i Tippeligaen. Lørdag tapte de hjemme for Odd. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Odd har på sin side hevet seg voldsomt de siste kampene og legger seg med seieren i Kristiansand inn på 6.-plass i eliteserien.

(NTB)