20 mill. i minus for LSK

Det største underskuddet i klubbens historie.

Lillestrøm har lagt fram et underskudd på 20,4 millioner kroner for 2004. Det er det største underskuddet klubben har hatt siden aksjeselskapet ble opprettet i 1997.

Per Berg har ifølge Romerikes Blad sagt seg villig til å spytte mer penger inn i Lillestrøm, men da må klubben dekke minst 10 millioner kroner av underskuddet med egne midler.

Investoren satte dette som et krystallklart krav på årsmøtet i Lillestrøm AS mandag kveld, der klubben la fram gigantunderskuddet på 20,4 millioner kroner.

- Satsingen i LSK kostet mer enn vi trodde. Det lå flere «lik» i skapet enn vi hadde regnet med, og derfor trenger vi lengre tid på å komme i balanse enn vi hadde håpet på. Det positive er at vi er på rett vei, og jeg har stor tro på at vi skal klare dette, sa Berg på årsmøtet.

Romerikes Blad skriver at Berg regner med å halvere underskuddet allerede neste år, og i løpet av 2007-sesongen er planen at klubben skal være i balanse.

Berg sa på årsmøtet at han ser to alternativer for Lillestrøm. Det er å betale det som kreves for å kjempe jevnt med de beste - eller rett og slett å bygge klubben ned til et 1. divisjonslag. Det ble ingen diskusjon om hvilket alternativ som var å foretrekke.

(©NTB)

IKKE NOE Å JUBLE FOR: Lillestrøm kan gå ei dyster tid i møte.