- 20 millioner er et ran

Trond Fredrik Ludvigsen mener Bodø/Glimt raner Hertha Berlin om tyskerne må gi 20 millioner for ham. Og nettopp det er trolig beløpet Glimt sa tvert nei til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nordlandsposten hevder at tyskerne har tilbudt Glimt 12 millioner kontant, og ytterligere åtte millioner etter et visst antall kamper. Da Glimt kjøpte Ludvigsen fra Alta for tre år siden, kostet han dem 250 000 kroner. Han er blant klubbens dårligst betalte spillere.

- Jeg har vanskelig for å tro at det kommer noe bedre tilbud, sier Ludvigsen, som mener det er et ran å prise en norsk spiller til 20 millioner kroner.

- Bodø/Glimt raner Hertha Berlin, sier Ludvigsen til Nordlandsposten.

Nå frykter han at klubben vil knuse proffdrømmen med et urimelig priskrav.

- Hvis ikke dette går i orden blir jeg ekstremt skuffet. For det første har de fått tilbud om en fantastisk pris. For det andre har jeg utrolig lyst å spille for Hertha Berlin. Det mener jeg bør telle litt. Jeg håper bare det går i orden og jeg synes ikke de bør ødelegge dette, sier Trond Fredrik Ludvigsen.

FELLES AV PRISEN: Her er det Odd-keeper Erik Holtan som stopper Trond Fredrik Ludvigsen. Glimt vant likevel 5-0.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer