200 000 billetter solgt til ski-VM i Kollen

Men bare guttas stafett er utsolgt.

LEDIG PLASS: Hvis du ønsker å se Marit Bjørgen (t.v.) og Kristin Størmer Steira i Holmenkollen kan du fortsatt sikre seg billetter. Foto: Lise Åserud / Scanpix
LEDIG PLASS: Hvis du ønsker å se Marit Bjørgen (t.v.) og Kristin Størmer Steira i Holmenkollen kan du fortsatt sikre seg billetter. Foto: Lise Åserud / ScanpixVis mer

Topp internasjonal vinteridrett og maskotene Fnugg og Ull trekker tilskuere. Arrangøren av ski-VM har til nå solgt 200.000 billetter.

- Vi er veldig godt fornøyd. Målet vårt var å selge 200.000 billetter og det er fortsatt noen uker igjen før konkurransene starter. Bestillingene tikker inn jevnt og trutt, sier PR- og informasjonssjef Nina Horn Hynne i Ski-VM 2011 til NTB.

Den mest attraktive øvelsen er herrestafetten som arrangeres 4. mars. Det er også den eneste øvelsen som er utsolgt. Fortsatt fins billetter tilgjengelig til øvrige øvelser og renndager. Arrangøren har i alt lagt 300.000 billetter ut for salg.

- Det er flott at det selges billetter hele tiden og vi gleder oss til folkefesten, sier mediesjef Gro Eide.

Arrangøren av ski-VM understreker også at det er god kapasitet generelt sett på Oslo-hotellene i tidsrommet som mesterskapet arrangeres.

- Vinterferieuken er i utgangspunktet en rolig periode for Oslo-hotellene, og derfor er kapasiteten såpass bra, sier hotell- og vertskapssjef Bente Rafen-Sparby til NTB.

(NTB)