- 200-rekorden er tøffere å slå

Men Bolt har planer om å bli legendarisk.

NY DIMENSJON: Usain Bolt forbedret verdensrekorden sin fra 9,69 til 9,58, men tror likevel ikke det er mulig å løpe under 19,30 på det mørkeblå banedekket i den tyske hovedstaden. Foto: SCANPIX/AFP/OLIVIER MORIN
NY DIMENSJON: Usain Bolt forbedret verdensrekorden sin fra 9,69 til 9,58, men tror likevel ikke det er mulig å løpe under 19,30 på det mørkeblå banedekket i den tyske hovedstaden. Foto: SCANPIX/AFP/OLIVIER MORIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Usain Bolt løp seg inn i en ny dimensjon med verdensrekorden på 9,58 i Berlin søndag kveld, men supersprinteren tror ikke på verdensrekord på 200 meter som starter tirsdag.

- Nei, selv om det gikk veldig fort og ble rekord på denne 100 meteren, tror jeg ikke verken dere journalister eller publikum skal ta det for gitt at det blir rekord på 200 meter også. Det er nok en tøffere rekord å slå, sa Usain Bolt på den internasjonale pressekonferansen etter søndagens utrolige 100-meterfinale.

Han forbedret verdensrekorden sin fra 9,69 til 9,58, men tror likevel ikke det er mulig å løpe under 19,30 på det mørkeblå banedekket i den tyske hovedstaden.

Usain Bolt sier at han heller ikke kan regne seg blant de største legendene innen friidretten ennå. Mange mener han allerede er den nye Jesse Owens, som i OL i 1936 overbeviste og imponerte på den samme arenaen som har VM i år.

- Nei, jeg vil gjerne løpe meg inn blant de store legendene, men foreløpig har jeg et stykke å gå. Jeg blir ikke legendarisk av å løpe i tre sesonger. For å få slik status må jeg holde på i mange år ennå, sa Bolt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer