Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

2017-marerittet bare fortsetter for Liverpool

Tapte for Hull.

BAKLENGS: Alfred N'Diaye var våken og dyttet inn 1-0 for Hull da Liverpool-keeper Simon Mignolet slurvet i feltet. Foto: NTB Scanpix/Richard Lee
BAKLENGS: Alfred N'Diaye var våken og dyttet inn 1-0 for Hull da Liverpool-keeper Simon Mignolet slurvet i feltet. Foto: NTB Scanpix/Richard Lee Vis mer

(Dagbladet): Hull - Liverpool 2-0.

Liverpool står fortsatt med kun én seier i 2017 etter at Hull ble for sterke borte i ettermiddag.

Jürgen Klopps mannskap havnet under rett før pause, og da de skapte store muligheter utover i kampen, gjorde de seg sårbare for kontringer. Det utnyttet Hull grådig.

Nå har Liverpool spilt ti kamper i det nye året, og bare vunnet en av dem.

Mignolet-miss

Ledermålet kom altså rett før hvilen.

Simon Mignolet var klønete da han ble utfordret i lufta inne i eget felt, og ballen ramlet ned i beina til Alfred N'diaye, som enkelt kunne trille inn 1-0 i sin debut for tigrene.

Senegaleseren er på lån fra spanske Villarreal.

I andre omgang klarte Liverpool å etablere et forventet press for utlikning, men i stedet ble de altså straffet knallhardt på en kontring noen minutter før slutt.

Baye Oumar Niasse ble spilt alene gjennom, og var iskald alene med Simon Mignolet. 2-0 og kampen var avgjort.

Elendig start

Liverpool har hatt en forferdelig start på året, og februar har ikke startet bedre enn januar endte. Det ble igjen en marerittmåned.

Spesielt på Anfield har det vært stygt i det siste: 3-2-tap for Swansea ble fulgt opp med ligacupnederlag for Southampton, og hjemmepublikummet ble servert et nytt sjokk da Wolverhampton sendte klubben hodestups ut av FA-cupen.

18. januar kom den eneste seieren hittil i 2017, mot Plymouth Argyle.

Liverpool er nå ute av ligacupen, ute av FA-cupen, og 13 poeng bak Chelsea i serien. Laget ligger som nummer fire, likt med Manchester City som spiller sin kamp nummer 24 først i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling