205 426 rett i feriekassa

Dagbladet.no-tipsene slo til igjen. Og denne gangen spilte hesteeksperten selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I helgen slo Dagbladets trav- og galoppekspert Bengt Berg til igjen. Søndagens V65-forslag på Forus travbane ga 205 426 klingende kroner i feriekassa til de som fulgte ideene til vår ekspert. Han selv var en av dem.

Tidligere i år har Bengt prikket inn en V65 på Bjerke verdt over en halv millioner kroner. Og andre voksne gevinaster har kommet på rekke og rad - den forrige femsifrede på Øvrevoll galoppbane med drøye 28 000 kroner for to uker siden.

De som ikke brukte sjansen i går, får nye sjanser allerede i ettermiddag. Her kan du klikke deg rett inn og kjøpe Bengts V5-forslag til Leangen og Drammen.

Tok en spleis

- Men søndagens kupong på 3360 kroners innleveringspris - det er vel i drøyeste lag?

- Det er den største kupongen jeg har lansert, men denne gangen tråkket jeg til fordi det var ekstra mye penger i potten med dobbel jackpot og fordi jeg hadde bra oversikt over løpene. Så slike forslag er beregnet på spillelag som går sammen om en spleis. Selv spilte jeg sammen med to kamerater. Det er ikke noe stort problem å dele en slik, gevinst, påpeker eksperten.

Seks rette i den nordiske V65-en på Forus ga 178 066 kroner.I tillegg ble Dagbladet.no-kupongen belønnet med 21 femmere a 1303 kroner.

Bankeren i går var ikke noe hokus pokus. Der satset Bengt på Conrads Rune i den første avdelingen - slik de fleste andre spillerne gjorde. Finessen til vår ekspert var sjettevalget King\'s Sugarboy på tre hester og tredjevalget Italiano som favoritt.

DEN SPORTSLIGE PERLEN:  Dobbelt norsk i Forus Open: Jetstile (Geir Vegard Gundersen)vinner en million kroner og setter norsk rekord på 1.11,3a. Thai Tanic (Olle Goop) blir toer. Foto: hesteguiden.com
DEN SPORTSLIGE PERLEN: Dobbelt norsk i Forus Open: Jetstile (Geir Vegard Gundersen)vinner en million kroner og setter norsk rekord på 1.11,3a. Thai Tanic (Olle Goop) blir toer. Foto: hesteguiden.com Vis mer

- Magi over Høitomt

Onsdag kommer Bengts kupongforslag og vurderinger til V65 på Bjerke. De løpene har han ennå ikke begynt på studere.

- Er det spesielle kusker eller andre elementer du legger vekt på nå om dagen?

- Eirik Høitomt må hukes av i programmet for hvert løp han kjører. Det er litt magisk over kuskingen hans om dagen. På Forus i går vant han to løp utenom V65. Det ene vant han med tidligere amatørkjørte Kaxig M.M., som ikke har vært første eller andre på sju løp i år. Sjettevalget Millenium Chip hadde ikke vunnet på åtte løp i år. Med Høitomt i sulkyen var det full kontroll fra første sving.

- Og generelt om sommeren: det er vanskeligere for hestene som starter bak å hente inn tillegg når det går fort foran på lette og raske baner.

MAGISK KUSKEFORM: Spill denne kusken, det er litt magisk over kuskingen til Eirik Høitomt om dagen, mener Dagbladet.no\'s hesteekspert Bengt Berg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer