ENDELIG? Charlie Adam var koblet til en Liverpool-overgang i lang tid forrige sesong, men nå kan det se ut som ting er på glid. Endelig, vil kanskje folk som skriver ryktebørsen si.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
ENDELIG? Charlie Adam var koblet til en Liverpool-overgang i lang tid forrige sesong, men nå kan det se ut som ting er på glid. Endelig, vil kanskje folk som skriver ryktebørsen si.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren StaplesVis mer

210 millioner for Adam og Downing

Skal være Liverpools plan for helga. Ryktebørsen lever.

(Dagbladet): Ashley Young til Manchester United er kanskje den største bekreftede overgangen i Premier League så langt denne sommeren, men nå kan det se ut til at klubbene får fart på sakene.

Liverpool har jaget Blackpools Charlie Adam i lang tid, og ifølge Times kan en overgang for midtbanespilleren være klar innen mandag allerede.

Ifølge Blackpool Gazette skal fotballdirektør Damien Comolli i samtaler med Blackpool-formann Karl Oyston i helgen.

Times-fotballredaktør Tony Evans skriver at Liverpool vil betale åtte millioner pund for Adam, og samtidig sende 16 millioner pund Aston Villas vei for å sikre at Stewart Downing også kan skrive under rett over helga.

Det blir rundt 210 millioner kroner til sammen for de to engelskmennene, som Evans-kollega Ben Smith oppsummerer det på Twitter.

- Alvarez til Arsenal
Samme mann antyder også at Barcelona og Arsenal nærmer seg et kompromiss når det gjelder Cesc Fabregas, noe som ikke direkte undergraver Telegraph sin Arsenal-artikkel i dag.

HAN OGSÅ: Ifølge Times vil Liverpool betale rundt 210 millioner for å gjøre Stewart Downing og Adam til lagkamerater med Dirk Kuyt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
HAN OGSÅ: Ifølge Times vil Liverpool betale rundt 210 millioner for å gjøre Stewart Downing og Adam til lagkamerater med Dirk Kuyt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer

De skriver at Samir Nasri er på glid når det gjelder ny kontrakt med Emirates-klubben, spesielt fordi Arsene Wenger har begynt å fingre med lommeboka.

Arsenal er i nærheten av å signere Gervinho fra Lille og midtbanespiller Ricardo Alvarez fra argentinske Velez Sarsfield - det siste mener i hvert fall Palermo-president Maurizio Zamparini er i boks.

- Vi var veldig nære å hente ham i januar. Den feilen kostet oss, nå vet jeg at han allerede har signert for Arsenal, sier Zamparini om den 23-årige argentineren, som har vært linket til Emirates i lang tid.

Fergie frister Celtic-forsvarer
Man skulle kanskje tro at Alex Ferguson er ferdig med å kjøpe forsvarere etter signeringen av Phil Jones, men ting kan tyde på at Manchester United vil ha mer.

Raphael Varane ser ut til å glippe, men nå hevder Celtics Emilio Izaguirre at han er neste mann på lista på Old Trafford.

- Jeg må bekrefte at det er 100 prosent sant at Manchester United har fulgt meg og var interesserte i meg. Alex Ferguson tok direkte kontakt med Celtic-ledelsen, sier Izaguirre, ifølge Guardian.

UNITED-MÅL? Celtics Emilio Izaguirre mener i hvert fall selv at Alex Ferguson vil ha ham. 100 prosent.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
UNITED-MÅL? Celtics Emilio Izaguirre mener i hvert fall selv at Alex Ferguson vil ha ham. 100 prosent.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

Celtic skal ikke være interesserte i å selge, men honduraneren er fortsatt åpen.

- Jeg vet at klubbene skal ha et møte i juli. Vi får se om jeg blir eller om jeg drar. Får jeg muligheten vil jeg ta den med begge hender, sier Izaguirre, og legger til at han takker en som sikkert er veldig aktiv i overgangsvinduet: Gud.

ARSENAL-KLAR? Palermos president hevder Arsenal allerede har signert Velez Sarsfields Ricardo Alvarez.Foto: SCANPIX/EPA/Iván Franco
ARSENAL-KLAR? Palermos president hevder Arsenal allerede har signert Velez Sarsfields Ricardo Alvarez.Foto: SCANPIX/EPA/Iván Franco Vis mer