Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

22 år gamle McIlroy leker med verdenseliten i golf

- Han har mer talent i lillefingeren enn jeg har i hele kroppen.

LEDER MED SEKS SLAG: Rory McIlroy er på vei til å vinne US Open i ren utklassingsstil. Foto:   AFP PHOTO / Jim WATSON
LEDER MED SEKS SLAG: Rory McIlroy er på vei til å vinne US Open i ren utklassingsstil. Foto: AFP PHOTO / Jim WATSON Vis mer

22-årige Rory McIlroys fantastiske form i US Open får folk til å trekke paralleller til Tiger Woods' spill for 11 år siden.

Etter majorturneringens annen dag ligger briten i tet med seks slags forsprang på toer Yang Yong-eun fra Sør-Korea. Han fulgte opp torsdagens 65-runde med å gå alle hullene på 66 slag fredag.

Det er en tangering av Woods' prestasjon under US Open i 2000. Da vant den tidligere verdenseneren turneringen med 11 slags margin.

- Alle er nok enige i at McIlroy har mer talent i lillefingeren enn jeg har i hele kroppen. Han er utrolig talentfull. Hvis han fortsetter slik, må alle andre spille for 2.-plass, sa amerikanske Brandt Snedeker, som ligger på delt 3.-plass.

Den tyske verdenstreeren Martin Kaymer var enig.

- Rory kjører tydeligvis bare ifra oss, så vi spiller for annenplass så lenge ikke noe spesielt skjer i morgen. Elleve under par etter to runder er imponerende, mente han.

(NTB)