Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

22-åringen som skal redde marerittsesongen til Vålerenga

Også Oilers forsterker laget.

TILBAKE I OSLO: Sondre Olden er tilbake i Vålerenga på lån. Her sammen med trener Espen "Shampo" Knutsen etter den 5. finalekampen i fjor. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TILBAKE I OSLO: Sondre Olden er tilbake i Vålerenga på lån. Her sammen med trener Espen "Shampo" Knutsen etter den 5. finalekampen i fjor. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet:) Sondre Olden (22) er klar for å spille med Vålerenga igjen, det skriver TV2 på sine nettsider.

Olden spilte i Vålerenga fra 2012, før han ble solgt i høst. En rekke klubber ønsket 22-åringen, men han endte til slutt i svenske Brynäs i den svenske eliteserien.

Nå har han altså signert en låneavtale for Vålerenga, som sårt trenger forsterkninger for å klatre opp på tabellen hvor de nå ligger på en svak 6. plass.

Det har ikke lykkes Dagbladet å få tak i sportsdirektøren Jan-Tore Kjær, men til TV2 sier han at de er fantastisk glade for å ha signert en av Norges beste på skøyter.

Mathias Trygg forlot også Vålerenga i fjor, men kom tilbake i november. Nå kan de to stjernespillerne spille sammen på Jordal igjen.

- Det er ei rekke som produserer kamp etter kamp. Vi liker ikke å ligge der vi ligger. Det gjør vondt. Nå har vi innsett at medaljene har glippet, men med Sondre Olden tror vi på at vi kan vinne kongepokalen. Det er fortsatt målet vårt, sier Kjær.

Oilers forsterker også I følge Aftenbladet har også rivalen Stavanger Oilers signert en ny spiller.

Stavangerlaget har hentet den tidligere NHL-spilleren Christian Hanson før sesongen er over.

- Dette er en spiller som vi har fått veldig gode referanser på. Jeg har selv sett ham spille i USA, og i tillegg har Dan Kissel spilt universitetshockey sammen med ham. Han gir Hanson de beste skussmål, sier Higson til Aftenbladet.

28-åringen kommer til Stavanger førstkommende mandag, men må vente på arbeidstiltalelsen før han er spilleklar. Papirene er allerede sendt inn, men Higson er forberedt på at det kan gå noen tid før Hanson kan tre Oilers-drakten over hodet.

- Vi har en sterk tropp, og Hanson har ikke spilt profesjonell ishockey denne sesongen. Han trenger nok litt tid før han finner toppformen, men det kan vi vente på, sier Higson.