23 393 i gevinst i går

Dagbladet-tipperen i vårform. I kveld går Bengt Berg til angrep på V65\'en på Bjerke.

(Dagbladet.no): Etter storgevinstene i vinter på tipsene i Dagbladet, har våre travekspert Bengt Berg dokumentert solid vårform. Hvis du vil ta rygg på en tipper i form, kan du klikke deg rett inn her for å spille Bengts V65-forslag til kveldens løp på Bjerke.

Slik har det rullet på for traveksperten de siste dagene - på forslag du har kunnet levere direkte her på Dagbladet.no:

-Biri fredag: V5B: gevinst 8071 på forslag til 2016 kroner

-Leangen lørdag: V5: gevinst 637 på forslag til 120 kroner.

-Drammen mandag: V5A og V5B: gevinster 1449 og 1950 på forslag til 108 kroner.

-Forus tirsdag: V5B: gevinst 23393 på forslag til 1650 kroner.

I tillegg går DD-forslagene jevnt og trutt inn med overskudd.

Med vårlige forhold i lufta og sommerbane for de firbeinte kommer de nye hestene til salgs. Søvik/Hamre-stallen i Larvik har for vane å komme til start med nye og vel forberedte travere etter vintertreningen på denne tiden.

 THE COME BACK-KID: 
Fra Atle Hamers sulky-come back i fjro sommer. Nå komemr mannen med gullhjelmen til start med nye, spennende hester. Foto: Kurt T. Pedersen
THE COME BACK-KID: Fra Atle Hamers sulky-come back i fjro sommer. Nå komemr mannen med gullhjelmen til start med nye, spennende hester. Foto: Kurt T. Pedersen Vis mer

Hamres nye

I kveld kommer Atle Hamre til start med nye hester for publikum - her kan du lese stallens egen vurdering av Ebbes Igor L.J. og andre ukjente favoritter.

Lørdag er det en ny, spennende V75-omgang i Drammen. Her på Dagbladet.no får du siste nytt om årsdebuten til stjernen Thai Tanic og andre nøkkelhester.

VÅRFORM: Dagbladets ttravekspert Bengt Berg har dokumentert solid vårform foran kvedlens V65 på Bjerke.