TYNT: Championship-klubben Blackpool har avlyst en treningsleir i Spania ettersom de bare har åtte A-lagsspillere og ingen keeper før den nye sesongen. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis / NTB Scanpix
TYNT: Championship-klubben Blackpool har avlyst en treningsleir i Spania ettersom de bare har åtte A-lagsspillere og ingen keeper før den nye sesongen. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis / NTB ScanpixVis mer

24 dager før seriestart har Blackpool åtte a-lagsspillere. Ingen av dem er en keeper

Avlyser treningsleir.

Championship-klubben Blackpool har avlyst en treningsleir i Spania ettersom de bare har åtte A-lagsspillere og ingen keeper før den nye sesongen.

A-stallen til Blackpool er et trist skue bare uker før den nye sesongen sparkes i gang.

Åtte spillere, ingen av dem keeper, er alt som er tilgjengelig for manager José Riga, som fremdeles ikke har ledet laget i noen kamper.

Derfor har klubben bestemt seg for å ta skrittet å avlyse den kommende treningsleieren i Spania. Laget skulle egentlig spilt to kamper.

- Manageren har tatt avgjørelsen, en avgjørelse jeg er enig i, at vi skal avlyse treningsleieren for å få inn noen spillere. Tiden vår er bedre tilbrakt her enn i Spania, sier klubbdirektør Karl Oyston til klubbens nettsted.

I sesongen 2010-11 sjarmerte laget med offensiv fotball i Premier League selv om de til slutt rykket ned, men tre år senere har klubben blitt en vits på nest øverste nivå i engelsk fotball.

Blackpool sesongåpner borte mot Nottingham Forest 9. august.

(NTB)