24 dager før seriestart har Blackpool åtte a-lagsspillere. Ingen av dem er en keeper

Avlyser treningsleir.

TYNT: Championship-klubben Blackpool har avlyst en treningsleir i Spania ettersom de bare har åtte A-lagsspillere og ingen keeper før den nye sesongen. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis / NTB Scanpix
TYNT: Championship-klubben Blackpool har avlyst en treningsleir i Spania ettersom de bare har åtte A-lagsspillere og ingen keeper før den nye sesongen. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Championship-klubben Blackpool har avlyst en treningsleir i Spania ettersom de bare har åtte A-lagsspillere og ingen keeper før den nye sesongen.

A-stallen til Blackpool er et trist skue bare uker før den nye sesongen sparkes i gang.

Åtte spillere, ingen av dem keeper, er alt som er tilgjengelig for manager José Riga, som fremdeles ikke har ledet laget i noen kamper.

Derfor har klubben bestemt seg for å ta skrittet å avlyse den kommende treningsleieren i Spania. Laget skulle egentlig spilt to kamper.

- Manageren har tatt avgjørelsen, en avgjørelse jeg er enig i, at vi skal avlyse treningsleieren for å få inn noen spillere. Tiden vår er bedre tilbrakt her enn i Spania, sier klubbdirektør Karl Oyston til klubbens nettsted.

I sesongen 2010-11 sjarmerte laget med offensiv fotball i Premier League selv om de til slutt rykket ned, men tre år senere har klubben blitt en vits på nest øverste nivå i engelsk fotball.

Blackpool sesongåpner borte mot Nottingham Forest 9. august.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer