Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

24 tønner med rom

Brennevinsprodusent legger litt ekstra i potten foran torsdagens kamp mot England.

(Dagbladet.no:) Etter 0-0-kampen mot Sverige med bare ti mann på banen, er landslaget til Dwight Yorke, Stern John og Shaka Hislop allerede folkehelter i Trinidad og Tobago. Selv om de ikke scoret, er det mange som er svært fornøyde med resultatet.

En rom-produsent har sett reklamepotensialet og kommer nå med et relativt utradisjonelt utspill i idrettsverdenen:

Ikke mindre enn 24 tønner, hver inneholdende 247 liter med rom, lover de å dele ut til det VM-debuterende laget, dersom de slår England på torsdag. Romen ble etter sigende lagt i tønner den 31. august 2002, i forbindelse med feiringen av 40-års-jubileet for uavhengigheten fra England i 1962. Romen skulle etter den opprinnelige planen konsumeres ved en spesiell anledning.

VMs minste land

Trinidad og Tobago er det landet med færrest antall innbyggere som noensinne har kvalifisert seg for et VM-sluttspill, og interessen er naturligvis skyhøy blant de 1,3 millioner trinidaderne.

Fotballspillerne fra det bittelille landet i Karibia kan vente seg ekstrem oppmerksomhet på hjemmebane dersom de skulle komme til å slå sine tidligere koloniherrer. Romprodusenten håper å bidra ekstra til motivasjonen blant spillerne med den fuktige tilleggsbonusen.

- Spillerne har allerede heltestatus etter uavgjortkampen mot Sverige. De kan heve seg opp til gudestatus dersom de vinner denne kampen, sier Nigel Bossom som er pressetalsmann for romprodusenten til Dagbladet.no.

- Optimismen er stor i landet etter uavgjortresultatet mot Sverige, spesielt siden England ikke har slått Sverige på 38 år, avslutter Bossom.

IKKE BARE EN:  24 tønner, hver inneholdende 247 liter. En til hver av spillerne, og en til treneren. Til sammen 5928 liter med rom. Foto: RORY STEEL
IKKE BARE EN: 24 tønner, hver inneholdende 247 liter. En til hver av spillerne, og en til treneren. Til sammen 5928 liter med rom. Foto: RORY STEEL Vis mer

Dagbladet.no kjenner ikke til om bonusen eventuelt vil bli utlevert mens VM fortsatt pågår.

FULL TENNING: Dwight Yorke og de andre landslagsheltene kan vente seg en solid bonus dersom de mot formodning skulle slå sine gamle koloniherrer på torsdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling