25 000 dommere slakter Zlatan i åpent brev: - Ingenting er for stort for et overdimensjonert ego

Nå har dommerne fått nok. Snart kan kun kapteinene få snakke med kamplederen.

MÅ ENDRE HOLDNING: Dommerne krever at Zlatan og resten av fotballmiljøet endringer holdningen til fotballen. Foto: AFP PHOTO / NICOLAS TUCAT
MÅ ENDRE HOLDNING: Dommerne krever at Zlatan og resten av fotballmiljøet endringer holdningen til fotballen. Foto: AFP PHOTO / NICOLAS TUCAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic raste mot dommeren etter gårsdagens bortetap mot Bourdeaux.

Den svenske superstjernen klarte ikke å holde inne sinnet da en Bordeaux-spiller spilte ballen inn til keeper, som plukket den opp med hendene. 

PSG fikk aldri det indirektet frisparket de burde fått. Da svartnet det for Zlatan.- I løpet av mine femten år som spiller har jeg aldri sett en dårligere dommer. Dette landet fortjener ikke PSG, sa Zlatan.

- Jeg er for helvete for god for dere alle, la PSG-spissen til.

- Et overdimensjonert ego Nå har det franske dommerforbundet SAFE fått nok. Dommerne skriver et åpent brev hvor de tydeliggjør at grensen for dommerangrep er nådd. Brevet er ifølge Aftonbladet publisert gjennom forbundspresident Stephane Lannoy.

Zlatans navn blir aldri eksplisitt nevnt, men det blir ved en rekke tilfeller referert til hendelsen mot Bourdeaux i går.

- Ingenting er noensinne for stort for et overdimensjonert ego, står det i dommerbrevet - med tydelig referanse til Zlatans uttalelse om at han er for god for fransk fotball.

Zlatans kritikk mot dommer Lionel Jaffredo blir ikke tatt godt imot av det franske forbundet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.