<strong>EN FOLKEHELT:</strong> Staute Vegard Ulvang gikk fra de flest og vant folkets hjerter. -  Jeg var ikke vant til å få sånne priser. At det var folket som hadde stemt, gjorde det ekstra stas, sier Ulvang. Nico Widebergs statue på arenaen der han i helga skal kontrollere at verdenscupen går riktig for seg. Foto: Øistein Norum Monsen
EN FOLKEHELT: Staute Vegard Ulvang gikk fra de flest og vant folkets hjerter. - Jeg var ikke vant til å få sånne priser. At det var folket som hadde stemt, gjorde det ekstra stas, sier Ulvang. Nico Widebergs statue på arenaen der han i helga skal kontrollere at verdenscupen går riktig for seg. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer

25 år med «Folkets Idrettspris.» Her er heltenes egne historier

- Dette er en av prisene som henger høyest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER/OSLO (Dagbladet): - Du finner ikke mange premier utstilt i mitt hus, men akkurat denne har jeg framme. Den står i vinduet i spisestua, sier Vegard Ulvang til Dagbladet og smiler.

Da Ulvang vant prisen i 1992 sto norsk idrett og herrelangrenn spesielt, midt oppe i et skifte. Fra å være underlegne Gunde Svan og svenskene, gikk alt Norges vei utover nittitallet. Mye av grunnen til det er det som skulle skje på Lillehammer i 1994.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer