Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

25 millioner i året

STOCKHOLM/OSLO (Expressen/Dagbladet): Det ser ikke ut til at rallyføreren Petter Solberg (25) blir i Ford likevel. Ifølge svenske Expressen har han nå bestemt seg for Subaru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Solberg blir dermed Norges best betalte idrettsutøver. Ifølge den svenske avisa kommer Solberg til å ha en årslønn på 25 millioner kroner.

Seint i går kveld avkreftet Solberg overfor NRK at han har skrevet under for Subaru. Mer ville han ikke si. Team Solberg vil innkalle til pressekonferanse i slutten av denne uka.

Solberg har kjørt markedsverdien til himmels de siste månedene. I forrige uke inviterte Spydberg-gutten til pressetreff der han fortalte om den nye avtalen med Ford. Bare den formelle delen av avtalen sto igjen før Solberg skulle sette blekk på papiret.

- Kanskje jeg er dum. Men jeg tror jeg gjør det riktige, sa Solberg da.

Men nå ser det altså ut som om det ikke blir noe av Ford-avtalen. Det skal ha blitt uoverensstemmelser mellom partene i slutten av forrige uke hvor lønn og antall løp neste år ble diskutert, melder Vi Menn Online. Avtalen med Subaru skal ha blitt inngått sist lørdag. Solberg blir nå 2-kjører i Subaru bak VM-toer Richard Burns. Også Juha Kankunen skal kjøre for Subaru, men han skal bare kjøre utvalgte runder. I Ford ville han blitt 3. kjører.

3-årsavtalen med Subaru vil gjøre 25-åringen til mangemillionær.

- Penger er ikke min motivasjon for å drive med dette. De kommer uansett. Jeg er sulten på å kjøre bra og vinne løp. Da kan jeg ikke tenke på penger, sa Solberg til Dagbladet for litt siden.

<B>MILLIONÆRGLIS:</B> Petter Solberg går gode økonomiske tider i møte. Den nye avtalen vil gi østfoldingen 25 millioner i årslønn.