Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

2,5 scoringer på 18 minutter

BODØ (Dagbladet): Bodø/Glimt- Lillestrøm 3- 0. To timer før avspark fikk Trond Fredrik Ludvigsen beskjed om å debutere som midtspiss. 18-åringen takket med to et og et halvt mål i løpet av 18 magiske minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Alle målene var mine. Jeg scoret hat trick, hevder talentet fra Alta.

Om han får godskrevet 2- 0 målet er ikke sikkert. Men debuten som midtspiss kommer ingen som var på Aspmyra til å glemme. Trond Fredrik spilte forrykende, kom til sju- åtte åpne avslutninger, og kunne fort laget to mål til. Gutten har en stor fotballframtid foran seg, spår Arne Erlandsen.

LSK-treneren overdriver ikke. Trond Fredrik Ludvigsen, med ei årslønn på rundt 200000 kroner, tilhører kremen i norsk Tippeliga. Hvor lenge han skal fortsette å underholde her hjemme, ligger i Rune Hauges hender. Trond Fredrik stoler på fotballagenten:

- Dersom han synes at det nye kontraktsforslaget til Glimt er bra - så skriver jeg under. Men jeg forventer ei brukbar lønnsøkning, sier 18-åringen.

Glimt lot Trond Fredrik prøvespille høsten 1998, som 15-åring. Etter to treninger kjøpte Glimt supertalentet for 200000 kroner.

- Jeg hadde flere tilbud. Men jeg likte meg i Glimt. Klubben spiller en type fotball som tiltrekker meg, sier unggutten fra Bossekop UL og Alta IF.

Lillestrøm kom til Bodø som Tippeligaens gjerrigste lag - og er det fortsatt. Men av 18 baklengsmål har Glimt nå scoret seks, eller en tredel.

Fem av dem har Trond Fredrik Ludvigsen stått for. På Åråsen scoret han på brassespark og skudd i motsatt vinkel.