250 000 i bot etter lekkasjen som «gjorde Solskjær kvalm»

Palace straffes av Premier League.

RETTFERDIGHET?: Etter at lagoppstillingen til Cardiff ble lekket forut for møtet mellom waliserne og Crysta Palace i April, har nå London-klubben blitt bøtelagt med 250 000 norske kroner. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
RETTFERDIGHET?: Etter at lagoppstillingen til Cardiff ble lekket forut for møtet mellom waliserne og Crysta Palace i April, har nå London-klubben blitt bøtelagt med 250 000 norske kroner. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forut for skjebnekampen mellom Crystal Palace og Cardiff i april, ble det klart at Palace hadde mottatt den planlagte lagoppstillingen til Ole Gunnar Solskjær på sms.

Ifølge Daily Mail var dette meldingen som ble sendt:

«Dette kommer rett fra Gunnarsson (Aron Gunnarson, Cardiff-spiller journ.anm): Deres lagoppstilling er 4-4-2, Marshall, KTC, Caulker, Turner, Taylor, Daehli, Medel, Mutch, Zaha, Campbell, Jones».

Det endte med at vedkommende som sendte meldingen fikk sparken i Cardiff.

Regelbrudd Premier League har nå vedtatt å bøtelegge klubben til Brede Hangeland med 25 000 pund (256 000 norske kroner) for å ha opptrådt usportslig overfor Cardiff. Det skriver Wales Online.

- Premier League har behandlet en klage fra Cardiff vedrørende oppførselen til en Crystal Palace-ansatt. Vi ser det slik at klubben har brutt regel B.16, og bøtelegger herved klubben, heter det i meldingen.

I regel B.16 heter det følgende: I alle saker og transaksjoner som har med ligaen å gjøre, skal alle klubber behandle andre klubber og ligaen med gode hensikter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer