26-3 i målforskjell - utslått av 20-kroning

Så ubarmhjertig kan Norway Cup være.

(Dagbladet.no): Tårer og triste fjes var resultatet da Lørenskogs gutter 13-lag i morges røk ut mot Oppsal i 8-delsfinalen - etter myntkast.

Dermed kan de stå som et eksempel på Norway Cup-lag som får sin skjebne beseglet av en liten, blank mynt.

God start - til liten nytte

Da hjalp det lite at gutta fikk en strålende start på Norway Cup, med 19-0 i målforskjell i de innledende kampene.

I A-sluttspillet ble Abildsø først slått 2-1 i 32-delsfinalen, før Trysil måtte gi tapt med sifrene 4-1 i 16-delsfinalen.

Men i dagens 8-delsfinale ble det altså stopp. Kampen endte 1-1 etter to mål i første omgang.

- Greit med myntkast
I ekstraomgangene kom det ingen scoringer, og da sier de norske barneidrettsreglene at det ikke skal avvikles straffekonk (for spillere under 14 år).

- Tidligere i sommer deltok vi i Gothia Cup i Sverige, og der bruker de straffekonk i alle årsklasser, sier trener Bjørn Tokstad til Dagbladet.no.- Men at de bruker myntkast her, var noe vi visste på forhånd, så det er helt i orden for oss, legger han, før han og spillerne fortsetter cupen som tilskuere for Lørenskog-lagene som fortsatt henger med.

BRÅSTOPP: Lørenskog og Wendell Skottevik (t.h.) møtte Oppsal i 8-delsfinalen i klassen gutter 13. Der ble det bråstopp etter uavgjort og avgjørende myntkast. Foto: JOHN LAUVSTAD
BRÅSTOPP: Lørenskog og Wendell Skottevik (t.h.) møtte Oppsal i 8-delsfinalen i klassen gutter 13. Der ble det bråstopp etter uavgjort og avgjørende myntkast. Foto: JOHN LAUVSTAD Vis mer
TROFAST GJENG: Klokka er 07:50 og det regner. Likevel er supportergruppa trofast på plass. Spillerne sjøl er vant til å stå opp tidlig. På grunn av liten banekapasitet trener de nemlig før skolen på fredager klokka 06:15.