26-åringen krysset mållinja som førstemann. Så skjønte arrangørene at noe var galt

Forsøkte å lure alle.

MARATONLØPEREN SOM FORSVANT:  Ut av ingenting dukket Kendall Schler opp på oppløpssiden av Go! St. Louis Marathon. Men underveis var hun verken registrert eller observert. Gullmedaljen fikk hun ikke beholde lenge. Foto: Polaris Media
MARATONLØPEREN SOM FORSVANT: Ut av ingenting dukket Kendall Schler opp på oppløpssiden av Go! St. Louis Marathon. Men underveis var hun verken registrert eller observert. Gullmedaljen fikk hun ikke beholde lenge. Foto: Polaris Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Amerikanske Kendall Schler løp forrige helg inn som vinner av kvinneklassen under et maraton i St. Louis.

Som vinner foran de 582 andre kvinnene som deltok, ble hun avbildet, og tatt imot med jubel av publikum langs løypa på innspurten.

Problemet var bare at 26 år gamle Schler forsøkte å lure alle, skriver St. Louis Post-Dispatch.

Snek seg tilbake i løypa Kvinnen meldte seg på løpet, til og fikk utdelt startnummer. Deretter har hun blitt observert under starten av løpet.

Men i motsetning til de andre maratondeltakerne, løp ikke 26-åringen hele maratonet, forteller arrangøren bak Go! St. Louis Marathon.

Mens resten av deltakerne løp hele det 42 kilometer lange løpet, snek Schler seg inn i løpet inn igjen rett før målgang.

På den måten sørget Schler for å komme i mål som førstemann.

Kendall Schler fikk æren av å bli avbildet sammen med den amerikanske friidrettsstjernen Jackie Joyner-Kersee etter målgang, og mottok en sjekk på nesten 12 000 kroner - som vinner av kvinneklassen.

26-åringen forbedret også tiden sin fra 2014, da hun løp i mål på tiden 3:13.04 og en tredjeplass. Fjorårets tid var så god for hennes klasse, at hun dermed var kvalifisert til årets utgave av Boston Marathon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer