Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

268 millioner for drømmetomt

Fint selskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Jupiter Island er hjem for golf-fiffen i Florida, og nå har Tiger Woods gravd dypt i lommene for å sikre seg en tomt i området.

Med sitt 268 millioners-bud sikret golfspilleren Tiger Woods seg en tomt tilsvarende sju fotballbaner, med utsikt over Atlanterhavet og ifølge magasinet Forbes USAs dyreste adresse.

Prisen inkluderer et hovedhus, to gjestehus pluss strandhytte og to brygger. Men ingen venter at kraftspilleren vil la husene stå.

- Det ville ikke være uvanlig om han valgte å rive alt, sier Chappy Adams i meglerfirmaet Illustrated Properties til den amerikanske avisa Palm Beach Post.

- Om du har betalt såpass mye for en eiendom, vil du nok ha ditt eget hus på tomta.

Huset som allerede står på tomta er bare 13 år gammelt, og allerede ganske fasjonabelt. Et av gjestehusene på eiendommen var taksert til 120 millioner, men Tiger valgte å kjøpte hele eiendommen.

Han blir nå nabo med blant andre Celine Dion, og store golfernavn som Greg Norman og Jesper Pärnevik.

Det er ikke ventet at Tiger blakker seg helt på handelen. Ifølge Forbes hadde han i 2004 inntekter på nesten 600 millioner og var dermed best betalt av alle idrettsmenn i USA.

RIKEST: Golfsporten er lukrativ for Tiger Woods, som er den idrettsmannen i verden som tjener best.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!