Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotballfans arrestert i Bulgaria

28 fotballfans arrestert etter Europa league-kvalifisering

Mistenkt for tyveri.

ARRESTERT: 28 Hajduk Split-supportere ble arrestert etter en kvalifiseringskamp i europaligaen. Her jubler laget for 2-0-seier borte mot Strømsgodset i 2015. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
ARRESTERT: 28 Hajduk Split-supportere ble arrestert etter en kvalifiseringskamp i europaligaen. Her jubler laget for 2-0-seier borte mot Strømsgodset i 2015. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serbisk politi har arrestert 28 kroatiske fotballsupportere som er mistenkt for tyveri fra en bensinstasjon etter en europaligakvalifiseringskamp.

Fredag opplyste Serbias innenriksminister Nebojsa Stefanovic at 400 Hajduk Split-supportere ble stoppet på vei hjem fra europaligakvalifiseringskampen mot Slavia Sofia i Bulgaria. Politiet sier supporterne hadde batonger, økser og noe narkotika.

Stefanovic sier at 28 supportere risikerer opptil to måneder i fengsel etter «hensynsløs og støtende gruppearbeid». De er mistenkt for å stjele øl, sigaretter og små leker fra en bensinstasjon nær Beograd på vei til kampen i Bulgaria.

Lokale medier har publisert bilder at gruppens navn er tagget på en bensinstasjonsvegg. Det samme er bokstaven U som symboliserer den nazistiske, kroatiske gruppen Ustasha fra 2. verdenskrig.

Hajduk vant kampen mot Slavia 3-2 og dermed 4-2 sammenlagt. I neste runde venter Steaua Bucuresti fra Romania.