2800 NYE SETER: Norges Fotballforbund har bestemt seg for å bygge ut Ullevaal stadion med 2800 plasser. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
2800 NYE SETER: Norges Fotballforbund har bestemt seg for å bygge ut Ullevaal stadion med 2800 plasser. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

2800 nye sitteplasser på Ullevaal

Bygges ut.

Norges Fotballforbund har bestemt seg for å bygge ut Ullevaal stadion med 2800 plasser.

- Ullevaal stadion blir nå et anlegg som hele Norge kan være stolt av. Vi får 2800 flere sitteplasser, og vi kan tilby sårt tiltrengte lokaler til resten av idretten.

- Ullevaal stadion blir med dette styrket som finansieringskilde for utviklingen av norsk fotball og som bærebjelke for norsk idrett, sier fotballpresident Yngve Hallén til fotball.no.

Det er Bendit-svingen som skal bygges om. Nåværende kapasitet på Ullevaal stadion er 25.572.

- Historien har vist at den fremsynthet som er vist, kombinert med en vilje til å ta en viss risiko, har vært svært lønnsom. Det viser utviklingen i datterselskapene, både konseptuelt og økonomisk.

- Fasilitetene på Ullevaal stadion har også vært helt avgjørende for å bygge langsiktige, gode avtaler med næringslivet, sier administrerende direktør i Ullevaal stadion, Jack Hemmestad jr., til fotball.no.

(NTB)