<strong>CUPSJOKK:</strong> Rangers og Lee McCulloch er flyttet ned til 3. divisjon. I kveld slo de likevel ut den skotske Premier League-lederen Motherwell ut av ligacupen. DAVID MOIR / REUTERS / NTB SCANPIX
CUPSJOKK: Rangers og Lee McCulloch er flyttet ned til 3. divisjon. I kveld slo de likevel ut den skotske Premier League-lederen Motherwell ut av ligacupen. DAVID MOIR / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

3. divisjons-Rangers slo ut Premier League-lederen

- Vi kan fortsatt konkurrere mot lag oppe i divisjonene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rangers har etter konkursen startet en ny tilværelse i skotsk 3. divisjon, men det hindret ikke at det ble 2-0-seier over eliteserieleder Motherwell i ligacupen i kveld.

Lagkaptein Lee McCulloch og Dean Shiels scoret hvert sitt mål da den tidligere storklubben tok seg til kvartfinale.

- Jeg synes vi fortjente seieren i dag. Målene var av høy klasse, sa Rangers-manager Ally McCoist.

- Dette er en liten indikasjon for spillerne og tilhengerne om at vi fortsatt kan konkurrere mot lag høyere oppe i divisjonene.

Motherwell har ikke vunnet på Ibrox på 15 år, men laget gikk likevel på banen som favoritt etter å ha overbevist i starten av den nye sesongen. For ett år siden vant Rangers over Kilmarnock og toppet tabellen i eliteserien, men ingen av de 11 som startet den kampen er med nå.

Foran 29 413 tilskuere gikk Rangers likevel voldsomt ut og trykket Motherwell tilbake på banen. Mål ble det ikke før i annen omgang, men da nikket McCulloch inn Shiels' innlegg etter en kort corner.

Deretter doblet Shiels ledelsen på et fint volleyskudd, og Rangers' første cupsjokk var et faktum.

- Jeg sa til spillerne at vi måtte være på vårt beste for å vinne. Det var vi ikke i dag, sa Motherwell-manager Stuart McCall, som er tidligere Rangers-spiller.

Aberdeen slo Dunfermline 1-0 borte i onsdagens siste kamp. Tirsdag tok Celtic, Hearts, Dundee U., St. Johnstone, St. Mirren og Inverness seg til kvartfinale.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer