3. divisjons-trener angrep dommer

Utestengt i to måneder.

En fotballtrener i 3.-divisjon er utestengt fra all fotball i to måneder etter å ha gått til fysisk angrep på en dommer.

Episoden fant sted 1. september etter Folleses 2-0-seier hjemme mot Bremnes, skriver Bergens Tidende.

I dommergarderoben skal Follese-treneren ha gått til fysisk angrep på hoveddommeren. Treneren beskyldes blant annet for å ha tatt strupetak på dommeren.

Daglig leder Knut Berge i Hordaland fotballkrets bekrefter at treneren foreløpig er suspendert fra kamp og trening i to måneder. Det vil si ut sesongen.

- På grunn av sin alvorlighetsgrad er saken sendt over til doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund. Vi vurderer saken som så alvorlig at det ligger utenfor vår myndighet å fastsette den endelige straffen, sier Berge til avisen.

Treneren oppsøkte dommergarderoben fordi han hadde reagert på et gult kort til en av sine spillere. Etter en disputt med linjedommeren i garderoben, forteller treneren at han ble skjøvet ut av hoveddommeren.

- Jeg fikk døren i ryggen, og da tente jeg skikkelig til. Jeg syntes det var en utrolig arrogant oppførsel av dommeren. Det som skjedde var at jeg tok tak i genseren hans og skjøv ham i veggen. Noe strupetak var det aldeles ikke, forklarer treneren.

Follese og treneren vil trolig anke utestengelsen.

(NTB)

STARTET MED KORT: Treneren ville diskutere et gult kort en av spillerne hans fikk. Det endte med basketak i dommergarderoben og to måneders karantene til treneren.