Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- 30 millioner er greit det

Moldskred ler vekk Brann-interessen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Brann solgte Torstein Helstad til Le Mans forrige uke og trodde de hadde kommet til enighet med Lyns Odion Ighalo, men han forsvant til Italia og Udinese.

Det har tvunget Brann til å se andre veier og det ser ut som fjorårets seriemestre har stilt inn sikte på Tromsøs Morten Moldskred som har pøst inn mål for Tromsø i det siste.

Brann la torsdag ettermiddag inn en formell forespørsel om Moldskred hvor Roald Bruun-Hanssen la inn et signal på hvor mye de ville være villig å betale for sunmøringen.

- Vi har rettet en henvendelse til Tromsø der vi har gitt et signal på hva vi føler vi kan betale for spilleren, sier Bruun-Hanssen til Nordlys.

Tromsøs prisantydning av spilleren skal visstnok ligge opp mot 15 millioner, men Bruun-Hansen sier at det «ikke er i nærheten » av hva Brann vil betale.

- Klubben får avgjøre

Hovedpersonen, Morten Moldskred, forholder seg rolig til 15-millionerstempelet og sier at han heller vil fokusere på det sportslige.

- 15 millioner? Det er bra de synes jeg er så god. Jeg må ha kvaliteter de setter pris på, sier Moldskred til Bergens Tidene.

Teknisk Morten Moldskred i aksjon mot de tidligere lagkameratene Trond Fredriksen (t.v) og Karl-Oskar Fjørtoft (t.h) Foto: SCANPIX
Teknisk Morten Moldskred i aksjon mot de tidligere lagkameratene Trond Fredriksen (t.v) og Karl-Oskar Fjørtoft (t.h) Foto: SCANPIX Vis mer

- 30 millioner høres greit ut for meg, sier Moldskred.

- Bestemt avslått

På Tromsøs offisielle hjemmesider skriver klubben i en pressemelding at de bestemt har avslått to bud fra Brann. Begge budene skal være milevis unna, ifølge pressemeldingen.

- En spiller som Moldskred vil kunne være forskjellen på medalje og ikke medalje for så vel TIL som Brann og når man vet hva en topp tre plassering betyr økonomisk for klubbene kontra en midttabbel plassering, må dette helt klart hensyntas i enhver overgangssum, sier adm. direktør Tom Bendiksen på Tromsøs offisielle hjemmesider.

Sportsdirektør Morten Kræmer er enig og sier at Tromsø vil beholde Moldskred hvertfall ut sesongen.

- Vi ønsker å beholde Morten i hvert fall ut sesongen, slik at vi sportslig kan hevde oss i toppen av Tippeligaen. Morten er nettopp en slik spiller som betyr stang inn fremfor stang ut i en slik sammenheng, sier Kræmer.

image: - 30 millioner er greit det

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!